Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt barátom elkezdett randizni egy lánnyal, ami engem zavar! Mit tegyek?
az fáj hogy hamar túllépett? vagy az hogy hamarabb mint te?
nem tudsz ilyen esetben tenni semmit...a dolgok jönnek mennek esetében a csajok jönnek mennek jó csinálja egyszer élünk most mit szomorkodjon...talán neked is vissza kéne szállni a nyeregbe...
Ezzek szerint ha zavar téged, akkor még érzel valami a srác iránt... Az a kérdés mennyire? Ha nagyon akkor meg kell probálnod kibékülni vele valahogyan... Igaz nem láttok sok esélyt rá, mert irtad nem vagytok beszélö viszonyban, és gondolom nem elözmények nélkül.
Vagy van még egy választás, hogy tul tesze magad rajta, és te is keresel más valakit.
A te kezedben döntés!
"mit tegyek"
semmit. Mit tennél? Már nem a faszid, ráadásul nem is békében váltatok el...
Mire irányul a kérdés? Mire kérsz önigazolást? Mit akarsz tenni?
25/f
Köszi a válaszokat!
Igazából 2 év járás után, azt hittem, hogy nem 6 hét alatt felejt el, hanem kicsit több idő. Persze, lehet, hogy szeret még (én szeretem, de nem emiatt lett vége), és csak féltékennyé akar tenni. Én már úgy túltettem magam rajta, hogy felfogtam, köztünk nem lehet semmi, de még szeretem. És ráadásul a lány akivel találkozgat, tud mindent rólunk (mennyi ideig jártunk, szóbakerült az eljegyzést stb.), és mindig is irigy volt rám (nem volt 1 kapcsolata sem ami 2 hónapnál tovább tartott), és most hogy megtudta, hogy az exem szabad, egyből rászállt.
:S
Teljesen meg tudom érteni a fiút. Bár attól is függ, hogyan jött a dolog. Nekem barátnőm anno csak az "ölembe hullott" (majdnem szó szerint :D) Ha akkor nem lépek, többet nem is találkoztunk volna. 1,5 éve vagyunk együtt, és el tudom mellette képzelni az öregkoromat. Mindenféle szempontból megfelel nekem. Amiatt mert 1 hónapja szakítottunk, és még nem hevertem ki teljesen, nem akartam a nagy lehetőséget megvonni magamtól. És bevált.
Ne az exeddel foglalkozz, inkább Te is keresd már a következőt...
kiderült, hogy az exem engem szeret, csak hülyíti azt a másik lányt..:S
Azt mondta, ha kibékülünk, elhagyja azt a lányt! :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!