Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a sorsban? Hogy akivel meg kell ismerkedned azzal, valahol össze fogsz találkozni?

Figyelt kérdés

2023. febr. 21. 23:09
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
83%

Abban hiszek, hogy arra várni, hogy a nagy ő egyszer csak odalép hozzád, amikor szétszakad a bevásárló szatyrod és összeszedi az élesztőt meg a májkrémet a parkolóban, egy hülyeség.

Folyamatosan és proaktívan keresni kell az igazit, de sosem szabad erőltetni! Annak semmi értelme, hogy 4 netes társkeresőre befizessen az ember és heti 3x randikra rohangáljon, hogy aztán minden héten mással kufircoljon. De ha csak arra vár valaki, hogy a neten bejelöli a nagy ő, akkor hiába vár.

Nem csak egy kompatibilis ember létezik, hanem több is. Tehát nagy ők vannak, csak meg kell találni valamelyiket, akivel érdemes leélni az életünket.

2023. febr. 22. 07:55
 12/23 anonim ***** válasza:
63%

8-as, 9-es, valami egyéb kiváló tanács a "fejezd be" mellé? Itt egy láthatóan elkeseredett ember, még csak nem is haragos kommentet ír, erre ideböfögtök egy ilyen ordenáré baromságot.

Remélem hozzátok is hasonlóan támogatóan fordul majd az összes közeli és távoli ismerősötök és családtagotok, amikor bármi miatt akár ideiglenesen is lelkileg megzuhantok.

2023. febr. 22. 07:55
 13/23 anonim ***** válasza:
50%

Nem! 29N Szűz. Intelligens, csinos.

Még egyszer sem voltam nőgyógyásznál.

Szerinted?

2023. febr. 22. 09:29
 14/23 anonim ***** válasza:
62%

Abban hiszek, hogy arra várni, hogy "a nagy ő egyszer csak odalép hozzád, amikor szétszakad a bevásárló szatyrod és összeszedi az élesztőt meg a májkrémet a parkolóban, egy hülyeség."

Egyszer egy csinos szep lany szo nelkul ossze szedte nekem amikor elborult a kocsim. : D

2023. febr. 22. 10:34
 15/23 anonim ***** válasza:

A szerelem a végzeten című film erről szól. Én gyerekkoromba imádtam ezt a filmet. Úgy ismerkedtek meg, hogy egyszerre nyúltak rá egy kesztyűre így fél pár kesztyűt vett mind a kettő. Ugyanannak a kesztyűnek a másik felét. Persze buta mód a sorsra bízták nyilván azért mert mindkettőnek párja volt. Lift tesztet is csináltak. Ha ugyanott szálnak ki az a sors és stb. 😄 Aztán egy könyvre és egy papír pénzre bízták hogy ujra találkoznak-e. Mivel ezekre irták a nevüket és a telefonszámukat. Évekkel később, vicces volt, hogy amikor már hitt ebben a csaj és elkezdte keresni a pasit mindig jó helyen kereste csak pár órával később mikor már a pasi nem volt ott.

Amúgy volt már ilyen kérdés itt.

2023. febr. 22. 17:44
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

4-es butaság lenne egy évet kérned és "eladnod a lelked" ahogy te fogalmaztál, mert mit kezdjen egy évvel az igazi, ha utána meg szenvedést hagysz rá a kitalált feltételeiddel. Ez önzőség akkor is ha el vagy keseredve. Másrészt meg tul ezoterikus sz@rsagba merult gondolkodas.

Úgy is jön majd és nem egy év lesz. De ne írj már ilyen butaságot hogy meghalnál cserébe egy évért. Én emiatt piros pacsiztam mert nem oké a gondolkodásod. El vagy keseredve de ilyenkor kéne pl. Mozogni, sportolni hogy felrázd magad.

Az élet szép. Csak meg kéne találnod önmagad és felrázni önmagad. Első körben dolgozni azon, hogy önmagad is boldog legyél. Utána meg ismerkedni.

2023. febr. 22. 17:57
 17/23 anonim ***** válasza:

Bárcsak olyan emberek lennének a környezetemben, akár egy is, aki így állna hozzám, 16-os. :(

De az én koromban 30 fölött már nem érzem azt, hogy "majd eljön". Egyre inkább azt érzem, hogy lelkileg nagyon elfáradtam. És nincs aki felrázzon, nincs aki törődjön velem, nincs aki empatikusan álljon hozzám...

2023. febr. 22. 19:11
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
A politikában hiszek. Meg abban, hogy az emberek szeretik a vezetőiket, vagy ha nem akkor félnek tőlük. Mindent a politika befolyásol, az emberi kapcsolatok legmélyebb szintjéig. Ez az ország döglődik, ezért is van annyi sírás a GYK-n.
2023. febr. 22. 19:15
 19/23 anonim ***** válasza:
13. elvigyelek?
2023. febr. 22. 19:23
 20/23 anonim ***** válasza:
Abban hiszek , hogy az embernek az kell aki nehezen elerheto ezert szineszkednunk kell hogy egyutt lehessunk azzal akit szeretnenk.
2023. febr. 22. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!