Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, szavazzatok! Ha ti egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, szavazzatok! Ha ti egy kopaszodó férfi helyében lennétek és emiatt nehezen találnátok párkapcsolatot, az alábbi 3 lehetőség közül mit tennétek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 21. 14:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kiemelik mennyire jól áll a 2mm haj
2023. febr. 21. 14:38
 12/24 anonim ***** válasza:
82%
Személyiséged miatt nincs kapcsolatod nem a hajad miatt. Egyébként barber vagyok és rohejesen sok önértékelési zavarral küzdő férfi jár hozzam. Képesek kéthetente hajat vágatni, alig bírom tartani a tempót. Pénztárcámnak persze nagyon jó, milliókat teszek zsebre
2023. febr. 21. 14:46
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez számomra esetenként változó, mert van, aki szebben kopaszodik, van, aki csúnyábban, van, akinek jól áll a kopaszodás. Van, akinek jobban áll a teljesen letolt haj, van, akinek kevésbé (fejformától függ). Meg azért az sem mindegy, milyen nőket húzol jobbra (ha pl. kifejezetten izmos vagy, és ilyen instamodellekre hajtasz, ott nagyon megy ez az izmos kopasz vállalkozó fíling).
2023. febr. 21. 14:46
 14/24 anonim ***** válasza:
71%
Pont ma jelölt be facen egy egész jól kinéző pasi, de nem jelöltem vissza, mert nem tud büszkén kopaszodni. Nincs annál lelombozóbb,mikor van a feje búbján 3 szál haj, amit CSAKAZÉRTSEM akar kopaszra lenyírni. Nagyon sok nőnek bejön a kopasz fej, ti meg itt erőlködtök a mikiegér frizurával meg síratjátok a hajatokat. Tenni kell ellene és nem sírdogálni meg büszkélkedni.
2023. febr. 21. 15:56
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Párommal mikor összeöttünk már akkor kopaszodott elöl és akkor volt 34 éves. Ráadásul már akkor őszült is. Nyilván rövidre vágja (nem kopasz teljesen) és így abszolút nem zavaró.

"Például internetes ismerkedéshez"

És ha kilépnél ezekből a felszínes világokból és normálisan ismerkednél?

2023. febr. 21. 16:32
 16/24 anonim ***** válasza:
0%

Aki a személyiséget hozza fel annak azt üzenem, hogy a lónak a f@szát.

Egy online ismerkedős appon milyen személyiségről beszélünk amikor csak akkor veszi fel veled a kapcsolatot ha külsőre szimpatikus vagy ? :D fordítva veszed fel a cipőd is?

Átérzem a helyzetet szintén kopaszodó 30-as. De tettem magamnak egy szívességet és nem ismerkedek ilyen appokon ahol nincs + visszaigazolás. Szexen kívül bármit megoldok. Máshol is lehet vezetni a fölös energiákat.

2023. febr. 21. 17:05
 17/24 anonim ***** válasza:
36%

A hajbeültetés semmit sem ér, ha kevés hajad van, olyan ocsmány lesz a végeredmény, mint Donald Trumpnak vagy Boris Johnsonnak.

Van tartós paróka, amibe úszni, fürdeni meg mindent lehet és állítólag 4 hétig tart, a fejbőrre vasalós kis nanotechnológás valamit meg fél évente, évente kell cserélni, így évente kerül olyan 1 millió körüli összegbe, de azzal dús hajad lehet, mint Zac Efronnak.

A kopaszság nagyon kevés embernek áll jól és akinek igen, az is csak ilyen szakadt pénzéhes plázacicáknak jön be, akik meg a BMW-t hiányolják alóla vagy azt, hogy nincs 50-es karja, tetoválásai meg nem olyan a stílusa.

Dobrády Ákos se kéne a kutyának sem, ha nem lenne híres meg nem énekelne szerelmesdalokat.

2023. febr. 21. 17:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Teso, nyird le es borotvald kopaszra. Ha meg edzel is mellette, akkor egy tesztoszteronbomba megjeleneset birnad kelteni, ami akar meg tekintelyt parancsolo is lehet. Sokkal jobb, mint ugy hagyni ahogy van. Most letudod elore ezt a hisztit, aztan 40-50-en tul mar nem kell aggodnod miatta. Tapasztalatból beszelek. Akinek nem kellenel haj nelkul, azert nem kar, hidd el.
2023. febr. 21. 18:43
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Volt baratom a huszas eveiben kezdett nagyon kopaszodni es leborotvalta teljesen. 1%-kal sem lett kevesbe vonzo vagy jokepu, semmin sem valtoztatott a dolog.

Sot van nok akik kifejezetten a kopasz pasikat szeretik. Te nem lattal meg jokepu kopasz ferfit baratnovel?

2023. febr. 21. 19:34
 20/24 anonim ***** válasza:
Én a beültetést választottamm Az öcsém is. Ez van a genetikával együtt kell élni, de lehet tenni ellene. Más kérdés, hogy a feleségem meg azzal nyaggat, hogy kopaszon jobban bejövök neki. A beültetésnél kopaszra nyírnak. Nem is kicsit kopaszodtam, VI kategória, de így jöttünk össze. Nem miatta csinálom, hanem magamért és elégedett is vagyok az eredménnyel. Nem volt olcsó, szenvedni is kellett, de megérte.
2023. febr. 21. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!