Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek a PUA és társai dolgok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek a PUA és társai dolgok működnek?

Figyelt kérdés
Valós tapasztalatokra lennék kíváncsi, nem olyanokra, akik nem is próbálták, csak lemondják. Illetve, melyikkel érdemes próbálkozni?

2023. febr. 20. 11:30
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
98%
Kamu az összes, csak lehúznak anyagilag.
2023. febr. 20. 11:30
 2/15 A kérdező kommentje:
És van valami bevált dolog? Akár valami online tanfolyam vagy hasonló?
2023. febr. 20. 11:39
 3/15 anonim ***** válasza:
98%
Nem, ami igazán hasznos, az az, hogy kilépsz a való életbe és valódi emberekkel beszélgetsz és töltesz el időt.
2023. febr. 20. 11:45
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
NEM!
2023. febr. 20. 11:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg, hogy bevállt csajozós szöveg nincs. A legtöbb ilyen szimplán szánalmas.
2023. febr. 20. 12:13
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Attol függ hogy mit akarsz vele elérni....

Egy normális nővel egy rendes, egészséges kapcsolatot? Nem.

Fel akarsz szedni részeg nőket hétvégente alkalmi bszás céljából? Ki tudja; ha ez meghozza az önbizalmadat ahhoz, hogy oda merj menni beszélgetni nőkhöz, ahelyett hogy csak dadognál és azt se tudnád hogy mit mondj, akkor lehet hogy lesz sikered néhanapján.

A fizetésed egy részét random férfiak zsebébe akarod utalni, akik azt mondják, hogy a kurzusaik/könyveik segítenek majd neked? Abszolút.

2023. febr. 20. 12:13
 7/15 anonim ***** válasza:
87%

Én nemrég voltam egy hasonló pár naposon. Nem egészen PUA, de eléggé hajazott rá, pl oda kellett menni lányokhoz buliban a végén, beszélgetni velük.

Hát pár dolog tényleg működik, egyszerű pszichológia.

Viszont volt jó pár hülyeség is közte meg gyakran erőltetettnek éreztem.

Pár hasznos tanácsot kaptam, de ennyi pénzt azért nem ért meg, amit fizettem érte.

2023. febr. 20. 12:16
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Fontos tiszátn látni a dolgot.

Sajnos ezek a helyek úgy hírdetik, hogy egy ultimate receptet kínálnak a nőzésre. Na, ilyen nincs, szóval ebből a szempontból kamu.

Másrészről viszont a csajozás egyik legnagyobb nehézsége az, ha nincs önbizalmad, nincs gyakorlatod. Erre viszont jók ezek. Gyakoroltatják a dolgot, győzködnek, hogy menni fog, ezáltal önbizalmat is kapsz valamennyit, és így elkezded valahogy.

Szóval ebből a szempontból nagyonis hasznos, hisz sok férfi ott elbukik, hogy nem mer, vagy csak csatakrésezegen tud kezdeményezni. Utóbbinál meg még előbbi is jobb:D

2023. febr. 20. 12:37
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A pua a gyökereknek való és teljesen egyet értek azokkal a nőkkel akik frászt kapnak ha csak megneszelik ezt, mondom ezt férfiként. Eleve pénzlehúzás az egész kezdjük ott. Másrészt nincs olyan, hogy "minden nő".
2023. febr. 20. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
A nagy számok törvénye alapján működhet, de felesleges időpazarlás és a lelkedet is könnyen megöli.
2023. febr. 20. 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!