Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vidékiek ti hogyan oldjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vidékiek ti hogyan oldjátok meg az ismerkedést?

Figyelt kérdés

7 év Budapesten élés után költöztem el ideiglenesen vidékre, mivel közelebb akartam kerülni a szüleimhez helyileg, de lassan úgy érzem, hogy inkább visszaköltözök Pestre... :D

Azt vettem észre, hogy itt lent vidéken szinte Mission Impossible ismerkedni, Tinderen, illetve Facebook társkeresőn gyakorlatilag egy délután elfogynak a közelben lévők, a messzebb lévőknek már túl messze vagyok (pl 50km távolságra már többen azt mondták nekem, hogy az világvége), szórakozóhelyen, kocsmákban mindenki párral van szinte, a munkahelyemen a munka jellegéből fakadóan nincsenek nők, a hobbim szintén ilyen.

Úgy érzem, hogy vidéken, ahol valamilyen szinten mindenki ismer mindenkit valakin keresztül, mindenki megtalálta már a párját a nők közül, mert szinte szingli lányokat nem is látok :D

2023. febr. 19. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló a prboblémám. Hasonló távolságról járok be dolgozni Budapestre, (a munkahelyre kb. 45 perc alatt érek be háztól házig), de ismerkedésnél ezt a távolságot már nem szokták tolerálni. Ha 20-30 km-re állítottam a távolságot, akkor meg egy nap alatt elfogyott az összes találat (pl. Tinderen), utána maximum elvétve dob fel valakit, pedig az életkort is elég tágra állítottam.
2023. febr. 19. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Neten nagyon nehéz olyat találni aki a környéken lakik, talán élőben könnyebb lenne de ahhoz meg túl introvertált vagyok hogy random leszólítgassam a nőket szóval nincs könnyű dolgom.

Pesten nyilván sokkal könnyebb az online ismerkedés

2023. febr. 19. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Családban,baráti körben.🍀🍀
2023. febr. 19. 15:34
 4/6 anonim ***** válasza:

ugyanaz van mint #2-esnél.

Én 30 km-re lakok Pesttől.

Ha a társkeresőket leveszem 20 km-en belülre kb. 2-3 nőt ha feldob, de nem árt ha le-fel 10 évet állítasz be....különben csoda ha 1.

És igen munkaügyileg okés a 30 km-er, de ahogy írja 2 is, sjanos kapcsolatban ezt nem tolerálják.

És egy idő után ugye az összeköltözésen is gondolkodni kell...

És amelyik fél Pesten lakik és dolgozik, az nem fog kiköltözni...max azok teszik esetleg ahol gyereket is akarnak.,

Szóval vidéken, max ismerősök által, baráti kör...de nem egyszerű.

2023. febr. 19. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nöként vagyok hasonlò helyzetben.Kisvàrosban élek ahol mindenki ismer mindenkit, itt is dolgozom és a munkàm soràn sem talàlkozom férfiakkal. Az összes de szòszerint mindegyik baràtnöm kapcsolatban van vagy csalàdja van.

Bàr nem vagyok csúnya nö, de nekem valahogy itt bezàrultak a dolgok.

2023. febr. 19. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Füstjeleket használunk.
2023. febr. 20. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!