Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el hogy azt akarja amit én? Pl találkozni, csetelni beszélni randizni

Figyelt kérdés

Vannak a netes vadidegenek akik azt sem tudják természetesen ki vagyok. Sokan azt hiszik csak szexet akarnának tőlem vagy a netről aztán később sírnak mikor kidobom mert rájött hogy mármeg a nagyő lennék neki:D

De a legtöbb az hogy amig nem ismernek félvallról vesznek, nemigen irogatnak nem halnak bele abba hogy mikor randizunk már hanem csak irkálnak unottan a 100 bol az egynek meg a 20 másiknak hogy majd lesz valami alapon.

Csak épp en meg az vagyok gofy egy vagy kettő érdekel csak és vinném bele hogy beszeljunk talalkozzunk szemelyesen is megisnerhessem es ebből mindig az lesz mivel én nagyobb lángon égek, mintha én lennék a kaparó fél nő létemre es csak magam alatt vágom a fát.

Hogyan lehetne ilyeneket kibillenteni az unalomból, hogy mozduljanak már meg, aktívkodjanak már?

Tegyek fel r.bancos képeket hogy meglegyen az hú fe bomba élmény ugrok rá? (Csak eddig nem tettem ki ilyeneket mert korábban bevonzodtam ezzel a sok szexkereső trógert, de az átlag normalis nő képre meg ez van, hogy megalszik a tej a szájukban)

Vagy mit csinaljak?

#start go #feléledni
2023. febr. 19. 11:51
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
100%

#48 Nagyon árulkodó a stílusa. Érzelmi analfabéta, kizárólag érdekkapcsolatban képes gondolkodni, a szexet is cserejuttatásnak tekinti, egy férfival sem elégedett, mindig őket hibáztatja. Tavaly(?) párhuzamosan két férfival is viszonya volt, egy vadul szexelőssel és egy érzelmes-szeretkezőssel.

Több kérdésére is emlékszem, ahol a válaszolók egyöntetűen pszichológus felkeresését javasolták.

2023. febr. 19. 17:53
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

#48! Én tudom, és mindig levonja a tanulságot, hogy itt minden válaszoló hülye csak ő az okos🙄 Mentális beteg sajnos.

Itt van még egy, ebben is van egy link, de sajnos azt még nem találtam meg, ahol sok link van.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. febr. 19. 18:04
 53/54 anonim ***** válasza:
100%
Kösz a linkeket, egyre válaszoltam én is, de nem tudtam, hogy ugyanaz a személy.
2023. febr. 19. 18:30
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

#53! Jaj, még egy kedvencem, aztan befejeztem mára Mucust. Szép türelmesen kivárom a holnapi kérdését 😁

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..

2023. febr. 19. 18:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!