Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el hogy azt akarja amit én? Pl találkozni, csetelni beszélni randizni

Figyelt kérdés

Vannak a netes vadidegenek akik azt sem tudják természetesen ki vagyok. Sokan azt hiszik csak szexet akarnának tőlem vagy a netről aztán később sírnak mikor kidobom mert rájött hogy mármeg a nagyő lennék neki:D

De a legtöbb az hogy amig nem ismernek félvallról vesznek, nemigen irogatnak nem halnak bele abba hogy mikor randizunk már hanem csak irkálnak unottan a 100 bol az egynek meg a 20 másiknak hogy majd lesz valami alapon.

Csak épp en meg az vagyok gofy egy vagy kettő érdekel csak és vinném bele hogy beszeljunk talalkozzunk szemelyesen is megisnerhessem es ebből mindig az lesz mivel én nagyobb lángon égek, mintha én lennék a kaparó fél nő létemre es csak magam alatt vágom a fát.

Hogyan lehetne ilyeneket kibillenteni az unalomból, hogy mozduljanak már meg, aktívkodjanak már?

Tegyek fel r.bancos képeket hogy meglegyen az hú fe bomba élmény ugrok rá? (Csak eddig nem tettem ki ilyeneket mert korábban bevonzodtam ezzel a sok szexkereső trógert, de az átlag normalis nő képre meg ez van, hogy megalszik a tej a szájukban)

Vagy mit csinaljak?

#start go #feléledni
2023. febr. 19. 11:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Én mindenki írását el tudom olvasni aki gyorsan ír. Vagy rövidítve vagy bármi Másoknak ez nehézseget okoz. Nekem meg az okoz nehezséget hogy lassan irjak mert vannak akik nem képesek értelmezni azonnal.

Amugy aki a barátom lesz, most hogy mondjátok, tényleg azok még írásképben is hozzám hasonlóak. Nem vacakolnak a szavakkal, gyorsan nyelvtanilag helyesen írnak, csak nem sz.rakodnak a karakterváltásokkal. Nem a felszinen küksősegeken van a lényeg hanem a tartalomban van . És a tartalomra fokuszálnak.

Engem olyanok idegesitenek akik nyelvtanilag helytelen irnak. Pl teccel és tarsai.

Nem az irásképpel szokott baj lenni. Teljesen kiérezhető hogy pl meccsnézés közben odavetnek vmit és ez a feeling. Ez teljesen átjön.

2023. febr. 19. 12:28
 22/54 A kérdező kommentje:
Bezzeg ha szexi képeket teszek fel, meg ég a telefonom azzal meg az a baj hogy nehezen szűrhetők ki a halmazból a komolyak így
2023. febr. 19. 12:31
 23/54 anonim ***** válasza:
91%

"Engem olyanok idegesitenek akik nyelvtanilag helytelen irnak."

Ebben a mondatban csupán négy hiba van.

2023. febr. 19. 12:31
 24/54 anonim ***** válasza:
88%

"Nekem meg az okoz nehezséget hogy lassan irjak mert vannak akik nem képesek értelmezni azonnal."

😂😂😂😂😂😂😂😂

Hát ez kész, ez a tyúk teljesen el van szállva. Amúgy szedsz is valamit?

Drogot füvet speed egy kis gyorsító hangulatjavító másegyéb?

2023. febr. 19. 12:35
 25/54 A kérdező kommentje:

23 A mobilírást összekeverni a helyesírással. Ez se semmi.

Nem elszállva vagyok. Tenyleg ez megy hogy amig nem tudják kivel ítkalnak addig nem adnak bele energiát se semmibe. Meg jönnek olyanokkal hogy csak szex. Azrán meg sírnak, mikor megtudják.

2023. febr. 19. 12:41
 26/54 A kérdező kommentje:
A fikázásomon kívul amugy van ötlet arra hogy r.banckéoek nélkül hogy lehet feléleszteni egy férfit? Ha nincs akkor nem tárgyalok tovabb
2023. febr. 19. 12:42
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
Én már írtam, hogy neked nem kell senkit feléleszteni. Eleve olyanokkal kellene írnod, aki hasonló ember mint te, vagy kíváncsi rád.
2023. febr. 19. 12:43
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Ne tegyél ki ribis képeket, ha komoly kapcsolatot szeretnél. És nem fogod rávenni őket semmire, és nem is kell, és ne erre pazarold az energiáid. Aki az ismerkedés elején nem kommunikál veled, nem érdeklődik, más dolga van, elfoglalt, ki lehet "offolni". Nyilván ő is tud dönteni és ő ennyi energiát akar beletenni. Ha megfeszülsz is így lesz.... kivéve ha valaki papucs és neked akar megfelelni, de az meg neked nem lesz vonzó! Szóval mindenkit offolj. Ez van, kevesen fognak maradni, nehéz pár találni! Ez a valóság.
2023. febr. 19. 12:48
 29/54 A kérdező kommentje:

Oké köszi. Hagyom akkor azokat akiknek csak később esik le minden és alapbol nincsenek nagy vagy nagyobb lángon.

Csak azt hittem erre lesz vmi ötlet de akkor ignoráljam simán. Mondjuk eddig is ez ment. Páran már le vannak tiltva csak mert csetelnek akár honapokig is és ennyi, videocsetet nem akar, talalkozást húzza, mikor beleuntam, fogom magam simán tiltom az ilyeneket.

Meg aki azt hiszi csak szexet akar tőlem. És nem tud semmit előre, de utólag sírós senkik.

Lazán tiltogattam eddig is őket.

Csak gondoltam nem ártana stratégiát váltani

2023. febr. 19. 12:49
 30/54 anonim ***** válasza:
86%
Hosszú volt az after-after vagy sok volt mostanában a Rejtő Jenő?
2023. febr. 19. 12:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!