Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el hogy azt akarja amit én? Pl találkozni, csetelni beszélni randizni

Figyelt kérdés

Vannak a netes vadidegenek akik azt sem tudják természetesen ki vagyok. Sokan azt hiszik csak szexet akarnának tőlem vagy a netről aztán később sírnak mikor kidobom mert rájött hogy mármeg a nagyő lennék neki:D

De a legtöbb az hogy amig nem ismernek félvallról vesznek, nemigen irogatnak nem halnak bele abba hogy mikor randizunk már hanem csak irkálnak unottan a 100 bol az egynek meg a 20 másiknak hogy majd lesz valami alapon.

Csak épp en meg az vagyok gofy egy vagy kettő érdekel csak és vinném bele hogy beszeljunk talalkozzunk szemelyesen is megisnerhessem es ebből mindig az lesz mivel én nagyobb lángon égek, mintha én lennék a kaparó fél nő létemre es csak magam alatt vágom a fát.

Hogyan lehetne ilyeneket kibillenteni az unalomból, hogy mozduljanak már meg, aktívkodjanak már?

Tegyek fel r.bancos képeket hogy meglegyen az hú fe bomba élmény ugrok rá? (Csak eddig nem tettem ki ilyeneket mert korábban bevonzodtam ezzel a sok szexkereső trógert, de az átlag normalis nő képre meg ez van, hogy megalszik a tej a szájukban)

Vagy mit csinaljak?

#start go #feléledni
2023. febr. 19. 11:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
96%

Jaj azért mert utólag még próbálkozik, írogat egy kettőt, baromira nem lesz utána se semmi máshogy! Ne dőlj már be neki, hogy utólag rájön, hogy "te vagy az igazi". Dehogy jön rá! Amikor alig kommunikált, találkozni is lusti? Csak belepottyant még pár írogatási energiát, mert épp unatkozik, vagy hátha egyszer majd szexelni akar, te meg belemész.

Hagyd az összeset! Nem kell ennyit agyalni se rajtuk, annyi felszínes ember van. Egy életet elpazarolhatsz rájuk, meg hogy azon morfondírozol, hogy hmm hmm neked mit kellene még tenned? Majd ő megmozdul, ha akar, azért akiért akar, Normálisan. Ez nem az.

2023. febr. 19. 12:58
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
Megtudhatjuk, meddig tartott a leghosszabb kapcsolatod?
2023. febr. 19. 13:02
 33/54 A kérdező kommentje:

A gyk volt a sok lehet.

Úgy érzem lassan, egy gyk is ingerdúsabb mint egy férfivel csetelni.

Kipróbáltam hogy csetelejlk egy sráccal. Aranyos kedves ismerkedünk(ismerős ismerőse)

Pár sorok, apránként bontakoznak dolgok. És közben arra lettem figyelmes hogy halálra unom magam és a gyk-n is több az inger.

Társkerre értelemszerűen a fenti félelmem miatt ami tapasztalatbol van, nem merek regizni sem, amíg ez nem oldódik meg.

Meguntam az odabögött sziákat. Rámköszönnek,nén visszaköszönök hogy szia, és ezzel meghalt a nagy csevegés, meg ezek mennek. Vagy elkezdek én kezdeményezni témázni és nár kezdődik is az helyből hogy én adok vele többet en dobok fel témát én kérdezek én írok rá legközelebb is, amit fent is írtam. Én én én. Ha meg a másikra hagyom az irányítást semmi olyan nem jön át hogy majd belepusztulna abba mikor találkozzunk vagy bármi.

2023. febr. 19. 13:02
 34/54 A kérdező kommentje:
31 nem egy van aki utánam nyivákol utólag. Mert későn kaptak észbe.
2023. febr. 19. 13:03
 35/54 anonim ***** válasza:
81%

Téged olvasva elkap a szekunder szégyen. A hozzád hasonlók miatt hiszik azt sokan, hogy aki azt hiszi, hogy jó nő, az tizenévesen felül a faxkörhintára, és negyven felé robogva is még mindig a szőke herceget keresi. Miközben már bárkinek esélyt adna, és ki kell erőszakolnia, hogy odafigyeljenek rá.

Nézd, nem állítom, hogy 30 fölött el kell ásni magad. De az a nagy büdös valóság, hogy sok pasi màr csak azért is félgőzzel fog neked írogatni, mert nem vagy 18. Mellé még erőszakosan nyomulsz is, hogy találkozzatok. Épp csak nem könyörögsz a f.szért.

Na vajon miért nem vagy elég érdekes?

Ideje lenne belátni, hogy a te készülékedben van a hiba, ha mindig ugyanabba futsz bele. Nem tetszik? Sajnálatos. Csak tudod rajtad kívül senkit se érdekel, hogy van-e épp pasid.

2023. febr. 19. 13:08
 36/54 A kérdező kommentje:
Persze az a hibás aki nem bírja a sziamizus stylt.
2023. febr. 19. 13:09
 37/54 anonim ***** válasza:
0%

A kérdés inkább az, hogy miért a normális srácok közül vársz olyanokat, akik simpelnek, ha te játszod a jégkirálynőt?

A gyűrű meg ne essen már le az ujjadról, ha te VÁROD EL, hogy tartalmas eszmecserét folytassatok és TE NEM teszel bele a kommunikációba vitaindító kérdéseket, megjegyzéseket.

Gondolatolvasó is legyen a srác, hogy eldöntse, miről szeretne veled beszélgetni? Tudományos kérdésekről, filozófiai kérdésekről.

Ha te ennyire érdekes és tartalmas embernek tartod magad, akkor csak add önmagad és hidd el, le se tudod majd vakarni magadról a férfiakat és nem a külsőd, hanem az érdekes személyiséged miatt.

Ha viszont a férfitól várod el, hogy megtöltse tartalommal az életedet, akkor rossz úton jársz. És ezek után ne csodálkozz, ha egyik rutinos skalpvadász meg érdekember jön a másik után.

2023. febr. 19. 13:14
 38/54 A kérdező kommentje:

Egy átlag képet latnak csak ennyit tudnak. Nem ismernek. Idegen vagyok. Ebben a stádiumban semmit nem veszek magamra

Aki szexet akar pl az 50 másikra is ráír ismeretlenül, hogy szex?

Nehogymár én legyek a hibás mert az 50 ből az egyik levelét pont nekem dobja teljesen ismeretlenül. Nem ismer azt sem tudja kivel akarna szórakozni.ezzel csak ők mutatkoznak be, és nem én.

2023. febr. 19. 13:14
 39/54 A kérdező kommentje:
37 nem olvastad hogy én már próbáltam azt is hogy én írok én témazok es abbol mi lett? Abba a tévhitbe esnek hogy én kaparok tapadok mint itt is írta vki.
2023. febr. 19. 13:15
 40/54 A kérdező kommentje:

Itt is irtam

"ebből mindig az lesz mivel én nagyobb lángon égek, mintha én lennék a kaparó fél nő létemre es csak magam alatt vágom a fát."

Erre még itt is azt hozzák ki hogy én vagyok a kaparós aki meghal egy f.szert. Igy kezdemenyezzen egy nő. Még a gyk-n is benézik ezt a társkeren szintén.

2023. febr. 19. 13:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!