Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érhetem el hogy azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érhetem el hogy azt akarja amit én? Pl találkozni, csetelni beszélni randizni

Figyelt kérdés

Vannak a netes vadidegenek akik azt sem tudják természetesen ki vagyok. Sokan azt hiszik csak szexet akarnának tőlem vagy a netről aztán később sírnak mikor kidobom mert rájött hogy mármeg a nagyő lennék neki:D

De a legtöbb az hogy amig nem ismernek félvallról vesznek, nemigen irogatnak nem halnak bele abba hogy mikor randizunk már hanem csak irkálnak unottan a 100 bol az egynek meg a 20 másiknak hogy majd lesz valami alapon.

Csak épp en meg az vagyok gofy egy vagy kettő érdekel csak és vinném bele hogy beszeljunk talalkozzunk szemelyesen is megisnerhessem es ebből mindig az lesz mivel én nagyobb lángon égek, mintha én lennék a kaparó fél nő létemre es csak magam alatt vágom a fát.

Hogyan lehetne ilyeneket kibillenteni az unalomból, hogy mozduljanak már meg, aktívkodjanak már?

Tegyek fel r.bancos képeket hogy meglegyen az hú fe bomba élmény ugrok rá? (Csak eddig nem tettem ki ilyeneket mert korábban bevonzodtam ezzel a sok szexkereső trógert, de az átlag normalis nő képre meg ez van, hogy megalszik a tej a szájukban)

Vagy mit csinaljak?

#start go #feléledni
2023. febr. 19. 11:51
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Ezt végigolvasni sem tudom. Használj írásjeleket, mert így csak egy összefolyó értelmezhetetlen szövegmassza. Nem csoda, ha nem akarnak veled csetelni.
2023. febr. 19. 12:01
 2/54 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy nem tűnsz elég izgalmas/szép nőnek, és csak unaloműzésként leveleznek veled. Vagy igazából nem függetlenek, csak kell nekik az "egótuning". Esetleg nincsenek még túl az exükön. Sanszos, hogy nem gondolják komolyan, és más nőkkel is ugyanezt csinálják.
2023. febr. 19. 12:03
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
Írásban baromi nehéz megfogni valakit. Szerintem inkább személyesen ismerkedj.
2023. febr. 19. 12:04
 4/54 anonim ***** válasza:
100%

Én is nehezn értelmezem amit írtál, de talán nagyjából sikerült.

Mit csinálj? Olyannal beszélgess, aki valóban társat keres. Szerintem a társkeresőn lévők nagyobb százaléka csak unalomból van fent, ír, válaszol, eltölti az idejét, lesz, ami lesz alapon. Talán nem kéne belemenni a lagymatag beszélgetésekbe, írásokba.

2023. febr. 19. 12:05
 5/54 A kérdező kommentje:

Nem tetszik senki szemelyesen akiket látok. Egyetlen egy srác van de ő meg menekül előlem valamiért:( szóval crushom sincs az életben.

(Nekem kín kivárni mire a telo billentyűzet ékezetesre vált, hogy minden 3.vagy 4.betűnél "állni" kell)

2023. febr. 19. 12:06
 6/54 A kérdező kommentje:
Jav Mire felugrik az hogy ékezetesek. Pl rámegyek az e betűre felugranak az opciók aztán ott vetyengek kiválasztom az É-t ez vmi kínszenvedés lassú így írni betűnként.
2023. febr. 19. 12:08
 7/54 anonim ***** válasza:
100%
Oké. Hány éves vagy? 12?
2023. febr. 19. 12:10
 8/54 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, ha a másik nem vevő rád, az csak úgy működik, hogy kölcsönös.
2023. febr. 19. 12:11
 9/54 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet állítani a késleltetést, nekem is harmad annyi idő alatt kényelmes ha felugrik, asszem 5 ms.
2023. febr. 19. 12:11
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
#2 voltam, még annyi, hogy talán veled is lehet némi gond, ha az a srác menekül előled, meg ha nem bírod kivárni, hogy előkerüljön a vessző.
2023. febr. 19. 12:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!