Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találkozzak újra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találkozzak újra a csajjal akivel lefeküdtem?

Figyelt kérdés
Hiányzik egy csaj akivel kétszer szexeltem. Utána megszakadt vele. Hogyan vehetném rá újra a találkozóra?

2023. febr. 18. 15:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%

Írj rá. Hogyan kérdezhetsz ilyen hülyeséget?

Amúgy mikor nekem volt ilyen, hiába kerestem, azt mondta, ha így döntöttem, nincs több esély, hiába vagyunk mindketten egyedül. És azt mondta, semmi értelme nincs ilyen régi ügyen (pár hónapos, fél éves) kattognom, amúgy igaza volt, bár most megint rajta kattogok, mert tényleg nagyon elcsesztem vele. :D

2023. febr. 18. 15:32
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Lehet neki nem volt jó élmény, azért nem keres. 😅
2023. febr. 18. 15:35
 3/13 A kérdező kommentje:
1. Köszi a kommentet. A csaj nem volt a barátnőm hisz vele csak szex volt. De szeretnék vele újra lefeküdni még ha nem is lenne belőle kapcsolat.
2023. febr. 18. 15:37
 4/13 anonim ***** válasza:
93%

Mi tart vissza attól, hogy írj neki?

Ha meg már írtál, és nem reagál, felejtsd el.

2023. febr. 18. 15:41
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem ha írnék neki, hogy mi van vele, arra sem reagálna. Pedig állandóan írogat idegenekkel a neten. Ez tölti ki minden szabadidejét.
2023. febr. 18. 16:34
 6/13 anonim ***** válasza:
Írj neki te is, mint egy idegen egy kommentjéhez a neten. Ott meglátod a reakcióját.
2023. febr. 18. 16:35
 7/13 A kérdező kommentje:
Csak az Instára tudnék írni neki, mert nincs FB-ja. De ahhoz kellene egy kamuprofilt létrehozni egy jó pasi képével.
2023. febr. 18. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
7: Géniusz vagy, komolyan mondom. Írja Alekosznak, együtt találjatok ki valamit, szerintem csak ő méltó hozzád.
2023. febr. 18. 18:09
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi ebben a bonyolult? Felhìvod mondjuk? És shrek macska boci szemeivel benyögöd neki, hogy hiànyzik.

De mi úgyis tudjuk hogy a szex hiànyzik neked és nem ő.

2023. febr. 18. 20:48
 10/13 anonim ***** válasza:
Itj rá mi újság pofon nem vág ha jo volt neki is akkor jelentkezik
2023. febr. 19. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!