Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most talàlkozzam ugy hogy már nem érzem azt az izgalmat, mert lemondta az elsöt?
Figyelt kérdés
Nem egyszer fordul elö hogy ismerkedem vkivel neten, jokat dumàlunk eljön a randi ideje ill elhiv, be vagyok zsongva örömmel várom aztan ugy alakul hogy lemondja atteteti masnapra harmadnapra vagy egyeztessünk kesöbb.
Ilyenkor kicsit le is török. De az hamar elszall jokedvü leszek stb
Csak az izgalom màr nem jön vissza.
2020. okt. 2. 16:01
1/15 anonim válasza:
Hát ha neked ez csak ennyit jelent, nem is érdekel igazán a másik.
2/15 A kérdező kommentje:
Pont az a csalodàs miatt. Ha nem jelentene semmit nem caalodtam volna
2020. okt. 2. 16:44
3/15 anonim válasza:
Ha én találkozni akarok valakivel, akkor a csalódás ellenére is alig várom a találkozót. Föl sem merülne bennem a kérdés, hogy most találkozzam vele úgy, hogy egyszer már lemondta? Igen! Ez nem kérdés. Mert érdekel. Ha ez kérdés, nem érdekel.
4/15 A kérdező kommentje:
De amikor rajössz arra hogy ö nem ugy vârta mint te. Neki nem jelent annyit
2020. okt. 2. 16:47
5/15 anonim válasza:
Azt te honnan tudod? Közbe jött valami.
6/15 A kérdező kommentje:
Az kiérzödik
2020. okt. 2. 17:03
7/15 A kérdező kommentje:
Ha neki is fontos lenne jönne akkor nem odàznà.
Nem baleset, meg ilyenek jönnek közbe..
2020. okt. 2. 17:05
8/15 anonim válasza:
Szerintem érthető. Ha látszólag a másik fél, aki lemondja/átteteti a randit, nem tartja fontosnak, hogy találkozzanak, akkor a kérdezőnek miért kellen? Lehet az is, hogy ezek után van benned egy kis félsz is, hogy mi van, ha ezt is lemondja, nem? És ezért nem tudsz önfeledten örülni.
9/15 anonim válasza:
Hát ez nagyszerű. Szóval ha az embernek közbe jön bármi, munka vagy családi sos dolog, akkor ez nektek a nem fontos kategória? Remek, az ilyen hulljon is ki már az elején. Igazad van, kérdező, ne találkozz vele.
10/15 anonim válasza:
Nem, de a kérdező azt szuggesztálta, hogy sokszor megesett már ez vele, azaz gondolom, sok randipartnerrel járt már így. És szerintem nincsennek olyan véletlenek, hogy pont minden randipartnere azért tegye át a randit, mert valami létfontosságú, halaszthatatlan dolog jött közbe. De ez csak az én véleményem, persze a kérdező lehet peches ilyen szempontból és tényleg mindenkinek nyomós indoka volt a lemondásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!