Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most talàlkozzam ugy hogy már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most talàlkozzam ugy hogy már nem érzem azt az izgalmat, mert lemondta az elsöt?

Figyelt kérdés

Nem egyszer fordul elö hogy ismerkedem vkivel neten, jokat dumàlunk eljön a randi ideje ill elhiv, be vagyok zsongva örömmel várom aztan ugy alakul hogy lemondja atteteti masnapra harmadnapra vagy egyeztessünk kesöbb.

Ilyenkor kicsit le is török. De az hamar elszall jokedvü leszek stb

Csak az izgalom màr nem jön vissza.

2020. okt. 2. 16:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nahát, most találkozol életedben először kamusokkal a netről akik ghostingolnak? Mázlista vagy, más hetente belefut ilyenbe amíg meg nem tanulja megérzésből kiszűrni őket.

Vársz valamit - nem kaptad meg, csalódtál kicsit. Ezzel mindenki így van. Viszont ha tényleg megvan a kémia, akkor a találkozó 5. percére már huss elszáll a rossz érzés, meg az idő is elröppen mint a szélvész. Ja és ne a neten legyél szerelmes, hanem majd élőben találkozás után.

2020. okt. 2. 20:14
 12/15 anonim ***** válasza:
Nàlam is elmùlna a lelkesedès. Utàlom, ha szòrakoznak velem ès itt nem csak randi partnerekre gondolok. Nekem az ilyen nem tùl megbìzhatò. Persze van az az indok, ami elfogadhatò...
2020. okt. 2. 20:32
 13/15 peca1000 ***** válasza:

A mai rohanó világban ez gyakran előfordul, hogy közbejön valami.

Én ilyenkor beteszek egy másik csajt randira, ha az előző időben szól.

Volt hogy így csúszott le rólam egy csaj.

Hiába akart kèsőbb találkozni velem, mással jöttem össze, aki befutott őhelyette :)

2020. okt. 2. 21:31
 14/15 A kérdező kommentje:

Azota kiderült, hogy csak szexet akar. Azota irt, olyanokat, hogy küldjek vmi merész képet ès megd.gna.

Rohano vilàg ugye.

Feldolgozom. Lépek tovabb.

Azt még gyakorolnom kell, hogy ne legyek "szerelmes" a neten ugy néz ki.

2020. okt. 2. 22:09
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket segitséget!:)
2020. okt. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!