Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha ismerkedek egy nővel és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ismerkedek egy nővel és nincs bennem olyan nagy lelkesedés, hogy találkozzak vele akkor inkább hagyjam?

Figyelt kérdés
Nem szeretném kicseszni magamat azzal, hogy válogatok, de úgy érzem, ha kezdetekben nincs az a bizonyos plusz akkor nem lelkesedem azért, hogy jobban megismerjem és nem hinném, hogy ez jó párkapcsolathoz vezetne, hanem inkább erőlködés lenne, de lehet rosszul gondolom. Mostanában csomószor éreztem ezt és, ha találkoztam is valakivel nem volt egy randinál több, mert inkább offoltam, nem láttam értelmét a folytatásnak.
2022. okt. 15. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
62%

En nem foglalkozom olyan pasikkal akik engem nem mozgatnak meg.

A oasik viszont olyanokkal is foglalkoznak akik a hátuk közepére se kéne de szexre jovanaz.

2022. okt. 15. 15:52
 2/2 Mathus ***** válasza:

#1: "akik a hátuk közepére se kéne de szexre jovanaz."

ez szexiuzmus és mellé általánosítás is. és nem így van.

2022. okt. 15. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!