Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Minek köszönhető, hogy a hirtelen lelkesedés rövid időn belül még hirtelenebb érdektelenségbe csap át?
Sajnos nagyon sokadik eset, hogy megismerkedem egy lánnyal, ahol úgy néz ki, lehet valami a dologból, aztán hirtelen minden oda, szinten minden ok nélkül.
Még részletesebben az első hozzászólásban írom le, ha érdekel valakit.
Jajj, komolyan annyira kíváncsi vagyok az ilyen "tök normális vagyok, de még sincs senkim" pasikra... -.-
Majd írjatok már rám, ha a nagy önfejlesztések közben belefér az időtökbe. Köszipussz!
Szemléld magad egy külsős szemével és gondolkozz el.
Egyszer voltam ilyen egy férfivel. Elsőre maga volt az álom, majd kiderült, hogy társfüggő. Próbáltam távolságot tartani, kértem is, hogy ne akadjon rám ne kezeljen úgy 1 hét ismertség után mintha már 1 éve a barátnője lennék, nem ért semmit. Majd meglepődött amikor véget vetettem a kapcsolatnak...
Ez csak egy példa, lehet nálad nem ez a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!