Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol talalkozzak az exemmel?

Figyelt kérdés
Olyan volt a kapcsolatunk meg ugy valtunk el h maradjunk barati viszonyban. Lassan 2 honapja nem lattuk egymast, jovo hetre megbeszeltuk h talakozzunk, megkerdezte hogy mit szeretnek csinalni? Az a baj hogy csomo mindent akarok neki meselni es nem tudom hogy ehhez vmi zsufolt etterem idealis lenne, karacsonyi vasarba nem akarok menni mert az furcsa lenne, nem akarom h atjojjom es en se akarok atmenni hozza nehogy felreertes legyen :D
2022. dec. 15. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Mint egy randi :DDD
2022. dec. 15. 17:00
 2/13 A kérdező kommentje:
De nem az :D meg tenyleg ugy erzem h nagyon furcsa lenne magamhoz athivni.... Sztem lehet azt hinne h szexelni akarok :D
2022. dec. 15. 17:02
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Én meg csak nem is találkoznék vele, nem hiába ex.
2022. dec. 15. 17:04
 4/13 anonim ***** válasza:
62%
És így, hogy akartok új kapcsolatokat? Én anyádba küldenélek, ha nekem benyögnéd, hogy az ex-el találkozgatsz.
2022. dec. 15. 17:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Egyikunk se keres epp uj kapcsolatot :D de most tenyleg nem ez a lenyeg hanem a kerdes a kerdes
2022. dec. 15. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg hova menne, mi honnan tudjuk? :D
2022. dec. 15. 17:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg lázártátok a kapcsolatot, nem? Akkor mért vagy úgy bepistulva, hogy hol tudnád kellőképp az exedre borítani a lelki szemetedet?
2022. dec. 15. 17:59
 8/13 anonim ***** válasza:
79%

Nem okos.

Egy Mátyás királyt rá mernék tenni, hogy ha odakeveredtek a vásárba és lemegy egy puncs olyat fogtok qrni valamelyikőtöknél szív leszakad.

2022. dec. 15. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiába értetlenkednek mások is, én se értem minek találkozni ex-el.

Exnek akarod mindenképp kiönteni a lelked??

Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, ha mindenképp találkozni akarsz, akkor nyilvános hely. Semmiképp sem mennék át, meg át se hívnám.

2022. dec. 15. 20:32
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Na gyerekek van a Republicnak egy jó száma

'Sírás lesz a vége'... csak itt az első szó helyett gondoljatok másra.

2022. dec. 15. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!