Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nonbinary nők körében is akkora főbenjáró bűn a férfiatlanság?
Nyugodtan szét lehet trollkodni a topicot szokás szerint. Látatlanban, a külsőm és a személyiségem mélyebb ismerete hiányában is rendszeresen kapom az itteni önjelölt orákulumoktól, hogy a személyiségem azon látható része, ami az itteni kérdések, válaszok során pár mondatban kiviláglik, az miatt nem kellek a nőknek.
Mert nem tudnak rám férfiként tekinteni, mert túlságosan férfiatlan vagyok. Én meg már belefáradtam a felesleges, sehova sem vezető vitákba meg vadidegen válaszolók győzködésébe, a szélmalomharcba.
"Vagy biológiailag nő, csak nem sorolja magát a tradicionális nemi szerepekbe, mert nem klasszikus Barbie-babás nő." - az, hogy valaki nem felel meg a klasszikus nemi szerepeknek, nem jelenti azt, hogy nem-bináris.
"Vagy olyan, még fiatalon hormonterápián átesett biológiai férfi, aki teljesen átalakult, tehát vaginát is csinált neki plasztikai sebész és sem a hangja, sem egyéb külső maszkulin jellegek sem annyira szembetűnők, hogy lelohasszák egy olyan ember libidóját, aki alapvetően a feminin jellegekhez vonzódik, a feminin jellegeket tartja vonzónak." – az ilyen emberek jellemzően bináris transz nők.
Nekem úgy tűnik, nem vagy tisztában a fogalom jelentésével. Azt, hogy valaki bináris vagy nem-bináris, a nemi identitásra mondjuk, nem pedig a nemi szerepekre, a külsőre vagy a testi jegyekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!