Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ilyen a mai nők többsége, ilyen "igazi férfira" vágynak, mit szóltok ehhez a videóhoz?

Figyelt kérdés

Persze tisztelt a kivétel de szerintem egy nagyon jó videó, ami elmondja a mai nők igényeit..

[link]

2023. febr. 18. 06:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
69%

"Tények, elvárások,mai nők 50%ta igaz :

500k fizu min.

Fiatalkori leonardo vagy Brad Pitthez hasonlo arc .

Atléta szertornász test.

16 -20 centis farok.

Saját lakás legalább 30 milliós.

Kocsi legalább 3-4 milkos.

Oltozkodesre egy nohoz hasonlo wup wup páwa gyerek.

Amiciozus= egoista , arcoskodo , nagy pofa , 2 pofon után sírva szalad haza ."

Tények azokról a férfiakról akik ilyeneket írnak:

Vagy dagadt vagy pálcikaember

Egyetemet maximum legendákból ismeri, borotvát szintén

"Sörözni meg fingani F1 közben az férfias"

Kis farok ahol néhány szőr hosszabb mint maga a szerszám

Közös lakás anyával

"Stílusra a b#ziknak van szüksége" mentalitás az öltözködésnél

Ugyanolyan arcoskodó mint a páwa gyerekek akiken ezeket számon kéri, ugyanolyan gyáva ha egy kicsit dominánsabb küllemű férfi felemeli a hangját vele szembe. Lehet nem sírva szalad el, de hogy azonnal rendőrrel fenyeget az tuti

2023. febr. 18. 09:57
 12/17 anonim ***** válasza:
38%
Teljesen igaz minden mondata a videónak, köszi a megosztást. :D
2023. febr. 18. 12:08
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11: Látszik, hogy te még nem szaladgáltál rendőrségre, meg bíróságra munkaidőben, mert betakartál egy ilyen "dominánsabb külsejű"kanmajmot, aki lökdösött. Értelmes férfi odébb áll, ha ezek "felemelik a hangjukat", testalkattól függetlenül.
2023. febr. 18. 12:38
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
13: A mondandódnak több jelentősége lenne ha én azt leírtam volna bárhol, hogy bárkit is "bekéne takarni". Páwák pofozásáról az előttem szóló beszélt, én azt állítottam hogy pofon se kell hozzá, elég egy hangszint emelés és már le is fosta a bokáját. Azt hogy ezt aztán hogy meséled be magadnak, letört egóval ismételgetve a tükör előtt "okos enged szamár szemed, én értelmes férfi vagyok" az már a te dolgod.
2023. febr. 18. 13:04
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Én azért nem kattintok ilyenekre, főleg tiktok-ra, hogy ne generáljak nézettséget és ezzel együtt bevételt azoknak, akik ilyen amatőr tartalomgyártásból akarnak megélni.
2023. febr. 18. 13:50
 16/17 anonim ***** válasza:

"Ugyanolyan arcoskodó mint a páwa gyerekek akiken ezeket számon kéri, ugyanolyan gyáva ha egy kicsit dominánsabb küllemű férfi felemeli a hangját vele szembe. Lehet nem sírva szalad el, de hogy azonnal rendőrrel fenyeget az tuti."

Vagy k1 es volt es a gyuros palit kette tori.

2023. febr. 18. 14:51
 17/17 anonim ***** válasza:

"Vagy k1 es volt es a gyuros palit kette tori."

Ja, a valóságban mindenki aki elmegy egy k1 edzésre az onnantól egy fegyver. Ez mindig így szokott lenni, szegény gyúrós palik azt se tudják merre essenek.

2023. febr. 18. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!