Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ilyen a mai nők többsége, ilyen "igazi férfira" vágynak, mit szóltok ehhez a videóhoz?
Persze tisztelt a kivétel de szerintem egy nagyon jó videó, ami elmondja a mai nők igényeit..
Videokra nincs időm. Képet esetleg megnézek.
Rajtam kívül más is így gondolja?
(Persze közel sem minden nő ilyen és szerintem a nők többsége sem, de jó kis görbe tükör és ilyet nyugodtan lehetne csinálni a férfiakról is.)
Ezt nem árt mellé észben tartani.
Sztem ez egyben a férfiak görbe tükörképe is, hiszen elég sokat beszél a kinyúlt pólós szerencsétlenről is, aki egy nőben csak az ivarszervet keresi.
Nyilvánvalóan ez egy szarkasztikus humoros videó, pont annyira igaz a benne leírt kép a nőkről, mint a férfiakról.
Hatalmas ez a nő ! Kellet már , hogy egy fiatalabb nő is ki álljon az igazság mellett és szembesitse nő társait a valósággal.
Azt mondom amíg egy nő a mese szerű dolgokon álmodozik , vagy a hominak kinező pistán ádámon , lajcsin , addig 10 normális férfi kezdeményezését sem veszi észre vagy nem akarja ..
4. Lehet egyszerűsíten is .. apró drámai túlzás volt a videó de valóság alappal.
Tények, elvárások,mai nők 50%ta igaz :
500k fizu min.
Fiatalkori leonardo vagy Brad Pitthez hasonlo arc .
Atléta szertornász test.
16 -20 centis farok.
Saját lakás legalább 30 milliós.
Kocsi legalább 3-4 milkos.
Oltozkodesre egy nohoz hasonlo wup wup páwa gyerek.
Amiciozus= egoista , arcoskodo , nagy pofa , 2 pofon után sírva szalad haza .
Legalább 30 milliós ház? Fúha! Az a 40 m2 igazán királyi lakosztály! XD
Amúgy az miért nem tűnt fel senkinek, hogy a videóban igen kemény kritikát mond a férfiakról is?
Tetszetta videó. Nem tudom, hogy a nők többsége milyen. Én nem erzem, hogy ilyen lennék.
Azt szoktam mondani, hogy nem baj, ha nem tud bütykölni, ha ki tudja fizetni a szerelőt/mestert.
Nálam az izmos test sem elvárás, az viszont igen, hogy ne legyen elhízott, de ne mindenki elhízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!