Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségek állnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségek állnak egy átlagos férfi előtt, hogy felfejlessze magát olyan szintűre, hogy vonzódjanak a nők hozzá szexuálisan? Legalább egyetlen nő!

Figyelt kérdés

[link]

Nem levegőbe beszélt okoskodások érdekelnek, hanem konkrétumok. Jelenleg egyetlen nő számára sem vagyok vonzó. Így pedig meglehetősen nehéz, ugyanis nekem is lennének igényeim sajnos. Nem tartom olyan elérhetetlennek, ezek szerint viszont mégis az.

Igazából olyan kapcsolatra vágynék, ahol sokat szexelünk és ezért kellene, hogy vonzódjon hozzám a nő, hogy akarja ezt ő is.

Ezen kívül minden megbeszélhető. Gyereket például nem szeretnék, több okból, illetve eltartani se szeretnék nőt, mert az olyan, mintha sugar kapcsolat lenne vagy prostitúció csak közvetettebben cserélne a pénz gazdát.

Szeretetet szeretnék kapni valakitől, akihez hűséges lennék úgy is, ha ő nem az hozzám, teljesen szabad lenne, csak szeressen kicsit vagy legalább mutassa, hogy vonzódik hozzám és ez őszinte érzés legyen ne anyagi okok miatt történjen.

És emberileg is számíthatna rám mindenben ez a másik fél, mint egy igaz barát.

Hol és kitől lehetne segítséget kérni, hogy olyan szintűre fejlesszem önmagam, hogy kaphassak én is szeretetet és legalább egyetlen valaki vonzódjon hozzám anélkül, hogy fizetnem kelljen érte?

2023. febr. 17. 16:39
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Miért lennék távol a csajomtol? 11 éve ismerjük egymást, ebből az első fél év volt távkapcsolat. 2014 óta együtt lakunk külföldön. A gyermekem wgy másik kapcsolatból született. Az anyja tényleg elég rémisztő képződmény, havi 80 ezret fizetek gyerektartásra plusz a kisebb vagyonok, amik otthon elmennek a programokra két három havonta, mégis én vagyok a szemét smucig, fogához garast verő rohadék. Rossz nővel vállaltam a gyereket? Biztosan, 2 évet alig voltunk együtt, abban se volt sok köszönet. De ez van. Nem fogom az Istent káromolni, mert van egy 13 éves egészséges fiam! Sőt, megkoszonom neki! De még a gyakorikerdesekre se fogok jönni tanácsért.

Nem vidékiek vagyunk, hanem pestiek, bár a párom a házimunka szeretetét, kreativitását vidéken töltött gyerekkorábol hozta.

Ennyit magamról. Visszaterve hozzád, pedig lehet a távkapcsolat jobban illene a mostani személyiségedhez, mivel korábban másfél év utáni kapcsolat ellaposodásrol írtál, unalomrol. Nem biztos, hogy az egyuttlakást neked találták ki. Ráadásul valami olyasmit is írtál, hogy kvázi "szabadságot" adnál a nőnek. Nos, ez sem igazán működik szerintem egy szorosabb kozelségnél. Abban viszont igazat adok, ahogy mész előre az időben, már inkább korban hozzád illő nőknél lesz esélyed. Ez van. Nehogy már felrojuk a 20-25 éves csajoknak, hogy nem akarnak csostul apjuk korabeli 40-50 közötti urgékkel nyomulni. Ez a nagyon régi világban így volt,,pl 2 háború között, teljesen más társadalmi viszonyokkal. Ma nincs így. Ahogy haladsz a korban, a 40pluszos elvált gyerekeseknél lesz több esélyed, ez a törvény. Ha és amennyiben mocskosul sok lóvéd van, akkor mehetsz a fiatalabbakra, de ott, ahogy jól látod, te leszel a sugar daddy. Ez ellen lázadhatsz, megváltoztatni nem tudod. Ha nem tetszik, tartósan egyedül maradsz, ahogy a környezetemben számolatlanul a 40-50 éves férfiak.

2023. febr. 27. 15:52
 32/33 A kérdező kommentje:

A különlakás és a távkapcsolat két külön fogalom. Az együttlakást egyébként valóban nem nekem találták ki, ugyanis kizárólag gazdasági értelemben tudok rá tekinteni. Maximum akkor mennék bele, ha nekem anyagilag megérné, az meg úgy értelemszerűen a nőnek nem érné meg.

Hiszen melyik nő menne bele, hogy azért lakok nála, hogy spóroljak és a spórolt pénzből részvényportfóliót építgessek?

Ennél még annak is nagyobb esélye van, aki gyerekpesztra/ingyen babyszitterként cuccol oda a nőhöz, ami win-win szituáció, vagy a nő hitelébe száll bele a saját fizetéséből és anyagilag ugyanott van, csak a nőnek jobb, hogy ő kapja egy idegen főbérlő helyett a pénzt. Vagy épp a 200 ezres fizetése tűnik többnek, ha azt a megspórolt albérleti díjat minden hónapban el lehet szórakozni, fel lehet élni és kettőjük közös életszínvonalát növelik.

2023. febr. 27. 16:05
 33/33 anonim ***** válasza:
Kérdező, amíg ilyen szinten pénz alapon nézel egy párkapcsolatot, esélyed sincs egy normálisat megélni.
2023. febr. 27. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!