Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségek állnak egy átlagos férfi előtt, hogy felfejlessze magát olyan szintűre, hogy vonzódjanak a nők hozzá szexuálisan? Legalább egyetlen nő!
Nem levegőbe beszélt okoskodások érdekelnek, hanem konkrétumok. Jelenleg egyetlen nő számára sem vagyok vonzó. Így pedig meglehetősen nehéz, ugyanis nekem is lennének igényeim sajnos. Nem tartom olyan elérhetetlennek, ezek szerint viszont mégis az.
Igazából olyan kapcsolatra vágynék, ahol sokat szexelünk és ezért kellene, hogy vonzódjon hozzám a nő, hogy akarja ezt ő is.
Ezen kívül minden megbeszélhető. Gyereket például nem szeretnék, több okból, illetve eltartani se szeretnék nőt, mert az olyan, mintha sugar kapcsolat lenne vagy prostitúció csak közvetettebben cserélne a pénz gazdát.
Szeretetet szeretnék kapni valakitől, akihez hűséges lennék úgy is, ha ő nem az hozzám, teljesen szabad lenne, csak szeressen kicsit vagy legalább mutassa, hogy vonzódik hozzám és ez őszinte érzés legyen ne anyagi okok miatt történjen.
És emberileg is számíthatna rám mindenben ez a másik fél, mint egy igaz barát.
Hol és kitől lehetne segítséget kérni, hogy olyan szintűre fejlesszem önmagam, hogy kaphassak én is szeretetet és legalább egyetlen valaki vonzódjon hozzám anélkül, hogy fizetnem kelljen érte?
1, Edzés.
2, Határozott, céltudatos, férfias viselkedés.
3, Adj a külsődre. Ruházkodás, haj, stb.
4, Keress sok pénzt.
Ezeket bárki megteheti és jobb pasi lesz tőle.
(Amúgy fura ez az oldal. Az emberek fele félrelép, de kiakadnak, ha valaki engedné. A srácról nem tudják eldönteni, hogy átlagos vagy átlag alatti. Magára a kérdésre meg nem is igazán érkezett válasz...)
🤑🤑🤑🤑🤑🤑🤑
Vonzó nem lesz, de lesz nőd ha lesz pénzed
Nos, ha te vagy a képen, ezzel a külsővel simán találhatnál nőt. De kicsit problémás, hogy már a bemuatkozásnál olyan feltételeket szabsz, hogy nem akarsz gyereket, meg hogy egy nő pénzügyileg legyen független. Mintha már előre félnél bizonyos konfliktus helyzetektol.
Amit a megcsalásrol írsz, érdekes, de randin gondolom nem hozakodnál elő vele. A nő nem tudná hova tenni: most egy nyitott kapcsolatot keresel, ahonnan bármikor van kijárat? Egyszer volt egy hatalmas dudáju barátnőm, szőke hosszú hajú, borotvált pinval. 9 hónapig voltam vele, aztán lelépett egy fekával...Mondtam neki, maradjunk együtt, nem baj ha kefél a másikkal is. Nem ment bele.
Kapcsolatban maradtunk, kiderult pár év múlva, hogy már 3 hónap után vissza akart volna jönni hozzám. De addigra én már új kapcsolatban voltam, megismertem a fiam anyját.
Mi az, hogy "anélkül hogy fizetnem kelljen érte"? Ez nagyon nem jó irány, hallod!Szinte teljesen egy pénzügyi kapcsolatként definiálsz egy férfi női kapcsolatot! A sóherséget nem kedvelik a nők egyáltalán! Én volt, hogy operettbe vittem el csajt, majd vacsorázni, nem lett semmi. Olyan is, hogy lakásra vittem piát, virágot, nő gyerekének ajándékot, nem lett semmi. Aztán vagy 20 ezret költöttem egy másikra koktélozgatás keretében, nem lett semmi. Ennek ellenére dugtam vagy 2 ezerszer életemben. Pénzem persze nincs túl sok, se lakásom, se autóm
lehet pont ezért :D de nem érdekel túlzottan.
Nőkre költeni kell, ha eredményt akarsz, ha fogadhoz vered a garast, az nem menő. Azt max akkor teheted meg, ha George Clooney szintű a külsőd.
"De kicsit problémás, hogy már a bemuatkozásnál olyan feltételeket szabsz, hogy nem akarsz gyereket, meg hogy egy nő pénzügyileg legyen független. Mintha már előre félnél bizonyos konfliktus helyzetektol."
Igen, félek bizonyos konfliktushelyzetektől, mert rengetegszer hallottam azt, hogy "majd megtudod, majd akarni fogsz gyereket, a te korodban még én is így voltam" ahhoz, hogy tudjam és tapasztaljam volt osztálytársaim, kortársaim példáján, hogy be lehet törni bizonyos embereket és mikor már megvan a pocak, akkor nincs visszaút. Abból gyerek lesz és én nem akarok olyan életet élni, hogy a munkahelyen szervezem le melyik prostituálthoz menjek, mert annyira elhidegültünk egymástól, az asszony meg otthon semmit sem tud róla. Meg fordítva se, bár velem nem lenne olyan baj, hogy utána nem kívánnám az asszonyt, de mi van, ha ő lenne az, aki utána nem kívánja a szexet? Mi lenne, ha utána teljesen az életünk része lenne az anyós? Emberileg kijövök vele, de úgy már nem jönnék, ha beleszólna a nevelési elvekbe? A párom meg nem lenne elég határozott, hogy a saját anyjával szemben kiálljon, mert könnyen befolyásolható típus? Ennyi eshetőségre készüljek fel előre csak azért, hogy... miért is? Hogy legyen egy gyerekem, amit nem akarok? Mert nem is tudnám elképzelni magamat apaként, mert nem bírom a gyerekeket?
A pénzügyi függetlenséget pedig azért szeretném, hogy ha út közben derül ki, hogy valami nem stimmel, mert hát az ember vágyai, igényei változhatnak idővel, betoppanhat az életébe egy nagy szerelem, bármi. Akkor szeretném azt, ha lelkiismeretfurdalás nélkül azt mondhatnám neki, hogy költözz el rövid időn belül és nem taszítanám ezzel olyan helyzetbe anyagilag, ami kedvezőtlen lenne számára.
Ezen túl amennyiben ez a lehetőség adott, tőle is nagyobb esélye van az őszinteségnek, hiszen ha nem veszít anyagilag azzal, hogy tőlem külön van, akkor kisebb az esélye annak, hogy eltitkol egy szeretőt és nagyobb annak, hogy közli már az elején, hogy "Van valakim és elköltözöm."
"Én volt, hogy operettbe vittem el csajt, majd vacsorázni, nem lett semmi. Olyan is, hogy lakásra vittem piát, virágot, nő gyerekének ajándékot, nem lett semmi. Aztán vagy 20 ezret költöttem egy másikra koktélozgatás keretében, nem lett semmi."
A hozzád hasonló férfiak miatt gondolják a nők azt, hogy ez nekik jár. Nekem is előnyös lenne, ha fordítva olyan társadalomban élnénk, ahol a nő fizet és már alapból olyan nőkkel mennék randizni, akiktől tudom, hogy nem akarok majd semmit, de fizet, mert gáláns. Csak akkor sem érezném ezt így korrektnek és megérteném, ha 1-1 nő ezen felháborodna, hogy lehúzzák őket a pasik.
És tudom. Nem a nőt vásárolom meg vele. Ebben az esetben viszont miről is szól az ismerkedés? Arról, hogy ISMERKEDJÜNK. Az pedig ingyen van. Ha pedig keretet adunk neki, akkor az olyasmi legyen, amit mindketten élvezünk. Ne azért menjek el operettbe, hogy a nőt lenyűgözzem, ha amúgy nem szeretem. Hiszen ha kapcsolatot keresek, akkor olyan nőt akarok, akivel osztozunk a hobbijaink, szabadidőnk eltöltésében. Ha pedig szexpartnert, arra bármilyen olyan környezet jó, ahol ő meg tud róla győződni, hogy nem vagyok elmebeteg, én pedig arról, hogy ő szerepel-e a képeken az adott életkorú kiadásban.
"Ennek ellenére dugtam vagy 2 ezerszer életemben."
Számoltad? :D Amúgy egy jól működő kapcsolatban ez 2-3 év alatt megvan.
"Pénzem persze nincs túl sok, se lakásom, se autóm"
vs.
"Nőkre költeni kell, ha eredményt akarsz"
Imádom a hozzád hasonlókat, akik visszhangozzák ezt a baromságot. Lassan már az EU által kikényszerített női kvóták miatt mindenhol ott lesznek a nők a magas fizetésű, döntéshozói szektorokban is, de azért még csak folytassátok ezt.
Ez egy régről maradt berögződés, mikor még asszonyt vettél magadnak, szülőgépet, háztartási robotot. Akkor villogtatni kellett a vagyont, hogy te legyél a befutó.
Mostanra viszont a nők már hosszú évtizedek óta karriert építhetnek, lehet vagyonuk, tulajdonuk, semmi sem indokolja azt, hogy az XX kromoszóma többet érne, mint az XY. Kivéve az ősi mesterséget persze...
Tudom, hogy egyeseknek nagyon kényelmes, hogy pénzzel próbálnak kompenzálni, de akkor már a legegyszerűbb VIP út az ősi mesterséget űző hölgyek társasága, ott tényleg azt kapod a pénzedért (jobb esetben), amiért fizettél.
Normális nőknél és normális kapcsolatnál továbbra sem látom indokoltnak, hogy azért nekem kelljen költenem, mert férfinak születtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!