Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos külsejű nő nagyjából ilyen férfire számíthat?
Csádokra csorgatják a nyálukat, de az nem adatik meg mindenkinek. Ahhoz hasonló szinten kellene lenniük:
Az utolsó lány miben különb a többitől? Én egyforma kategóriásnak látom az összes képen látható csajt.
A pasikkal szerintem meg nincs gond, nem 10/10 egyik sem, de egyáltalán nem csúnyák, ápoltak, jól öltözöttek. A belső tulajdonságaikat nem ismerjük, de nem is volt kérdés.
A linkelt csaj kepe van szerintem az atlag lany mellett minden szotarban😂 Jol nez ki, de kb 10-bol 8 lany ugyanez a kategoria.
A linkelt szinesz meg sok mindenkinek bejon. Nekem pl nem es a baratom jobban nez ki nala.
Ha o elso osztalyu, akkor nem ertem, mit vinnyognak az incelek, mert tenyleg kb minden csaj igy nez ki, kiveve, akik nala jobban.
Ez egy husi csaj, aki nincs korosan elhizva, de latszik, hogy van egy kis feleslege. Az arca total semmilyen, kerek feje van, kb normalis vonasokkal, jo hajjal. Amiatt tunik atlag felettinek, mert tudja, mit emeljen ki magan, latszik, hogy magabiztos, jo fej csaj.
Hoppa, lehet akkor megiscsak szamit a szemelyiseg, kisugarzas es nem csak a kulso????
"Ha o elso osztalyu, a"
Nekik attól első osztáylú a nő, hogy kubuggyan a fél teste a ruhából. Észlények :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!