Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van valami tanácsotok erre?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami tanácsotok erre? Baromira félek a randitól

Figyelt kérdés

Szóval dagadt férfiként keresek párt, amit nem is titkolok, vannak kint képek rólam. Most belefutottam egy korombeli, de túlságosan csinos lányba, akivel elég jól megy a randi előtti kommunikáció. És még aranyásónak sem tűnik.

Viszont eléggé tartok tőle, hogy nem fogta fel, hogy milyen is a randi egy hájpacnival.

Legszívesebben megírnám neki, hogy: Biztosan megnézted minden képemet alaposan?

De ilyet mégsem írhatok, hiszen az rohadtul nem férfias, és elárulnám a kisebbségi érzéseimet. Azonban tartok attól, hogy élőben valami nagyon durván lenéző pillantást kapok tőle, amikor már nem csak képen lát.

Mi van, ha megkérdezem randi előtt, hogy ugye tudatosult benned a képek alapján, hogy egy szalonnaszobor vagyok?

2023. febr. 17. 09:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kepeken latszik, hogy macis vagy, tehat van egeszalakos, esetleg kiirtad a sulyod,magassagod is, akkor nem lepodhet meg. Semmikeppen ne kozvetisd a bizonytalansagod, az rosszabb, mint a tulsuly. Szerintem ez csak akkor szokott gond lenni, ha valaki hazudik a sulyarol, vagy nem tesz fel olyan kepet, amin latszik, hogy nagyobb.
2023. febr. 20. 17:55
 12/21 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt én is utálom,és mégis gyakran tapasztalható,

hogy az ilyen oldalakra feltett képek,még köszönőviszonyban sincsenek

az illető valódi kinézetével.értem én hogy így jobban lehet

halacskát fogni,de az első randi után ha nem lesz másik,

akkor nem kell csodálkozni.

Szóval ha el titikoltad kedves kérdező hogy maci vagy,akkor

nem biztos hogy jól fog elsülni a dolog.

2023. febr. 21. 14:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Nem titkoltam el, sőt, kifejezetten olyan képeket tettem fel, ahol ugyan jól pózolok, de pl. a tokám, hasam nagyon látszik :)
2023. febr. 21. 18:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem erhet kritika.
2023. febr. 21. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Na, mi lett kérdező, jól sikerült a randi? :)
2023. febr. 23. 15:28
 16/21 A kérdező kommentje:

Köszi az érdeklődést! :)

A randit végül én mondtam le. A tali napjához közeledve a leányzó egyre ritkábban írt, végül már ilyen 3 napot is kihagyott, és ismét el akarta tolni a találkozó napját, szóval inkább lemondtam.

2023. febr. 23. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Hmm, beijedtel.
2023. febr. 23. 19:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Könnyen lehet, de ez már nem lényeges.
2023. febr. 23. 22:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnálom.. :-( Majd lesz másik.
2023. febr. 24. 14:40
 20/21 Appassionato2022 ***** válasza:
#16:Hello Kérdező! Értem, hogy azt gondolod:a lány részéről nem volt igazán érdeklődés. De nem lehet, hogy ő is meg volt ijedve és azért vett vissza? Kár volt lemondanod, szerintem érdemes lett volna találkoznod vele és felfogni a dolgot 'gyakorlásként',minden tét nélkül. És még az is kiderülhetett volna, hogy nem az érdektelenség volt az ok, hanem önbizalomhiány. Sok sikert neked egy köv. randihoz!
2023. febr. 24. 14:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!