Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanácsotokra lennék kíváncsi! Nem rég mentünk szét a barátommal és nem tudom, hogy az ajándék amit kaptam megtartsam-e? Kicsit komplikált a dolog, ugyanis az ajándék egy számfestés volt, amit én csináltam meg. És ezért nem tudom mi legyen vele.
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 17:40
1/4 anonim válasza:
Nincs ebben semmi komplikált dolog szerintem. Amúgy meg tartsd meg.
2/4 anonim válasza:
Ha szeretnéd és tetszik, tartsd meg. Ha mindig rá emlékeztetne és rossz érzés lenne ránézni is, akkor meg ne. De így, hogy te festetted, feltételezem, hogy inkább annak az élményét kötöd hozzá, szóval én a helyedben nem dobnám ki csak azért, mert tőle kaptad.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. febr. 12. 19:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!