Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak vissza folyton a pasik hasonló szöveggel?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben ilyeneket kaptam:

- Mostanában kicsit instabilnak érzem magam, egyedül szeretnék most lenni esténként, hogy feltöltődjek..

- Nem érzem igazán jól magam itt, és nem ismerek itt senkit sem, de ugye tudod, hogy nagyszerű ember vagy? (Ezt egy külföldi mondta)

- Szeretnék még utazgatni, világot látni, de aranyos lány vagy, biztos találsz majd valakit.

- Nem igazán vagyok ilyen hangulatban, nem tudom megtartani az embereket az életemben..

Hogy lehet, hogy mindig azokat fogom ki, akik még szex kapcsolatra is képtelenek? 🤦

Volt velük, meg talizunk párszor, de utána mindig ez van.

Vagy csak nekem mondanak mindig ilyen fura szövegeket?

Huszonéves srácok.

2023. febr. 15. 13:35
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
70%
Nem akarlak elkeseríteni, de valami hiba benned lehet, ha kis idő elteltével folyamatosan elutasításò válaszba botlasz. Mi lehet a gond, szerinted? Vagy lehet szimplán mindig mellé nyùlsz
2023. febr. 15. 14:40
 22/40 A kérdező kommentje:
Nem, az ágyban nem vagyok félénk, de amúgy az igaz, hogy igazából a szex szokott csak működni.. Mármint, eléggé különböző emberek, akik tetszenek, más az életünk is, stb. Engem ez amúgy nem zavar, de lehet, őket jobban. :/
2023. febr. 15. 14:41
 23/40 A kérdező kommentje:
És az is igaz, hogy amúgy sincs soha senkijuk, semmi komoly, mert látszik, hogy nehéz esetek. :/
2023. febr. 15. 14:44
 24/40 anonim ***** válasza:
70%

3 kategória van:

1.: csúnya a lány, dugásra sem kéne

2.: nem olyan csúnya a lány, de nem is szép. Szexre jó, de nem vállalnám fel barátnőként és nem tudnék szerelmes lenni belé, mert nem tetszik igazán.

3.: szép a lány, szeretném, ha a barátnőm lenne

Te a 2. kategória vagy ezek szerint a legtöbb férfi szemében.

2023. febr. 15. 14:49
 25/40 anonim ***** válasza:
91%

Elég jó csaj vagyok, környezetem szerint átlagon felüli. Az utolsó pasim mégis dobbantott és összejött egy milffel, mert hozzá oda tudott költözni. 🤷🏻‍♀️

2023. febr. 15. 15:13
 26/40 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem alapvetően rosszul választasz. Ezen gondolkodj el kicsit hogy mi az amit elvársz egy párkapcsolattól. Másrészt meg az is lehet hogy veled van baj, szóval kicsit magadba kéne nézni, átgondolni, hogy mi az amiben változnod kéne, mi az ami nem jó, mit tudsz te nyújtani egy kapcsolatban, jól érzed -e magad a saját bőrödben, szívesen lógnal magaddal más helyeben?
2023. febr. 15. 15:13
 27/40 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem szimplán rossz életkorban keresel. A huszonéves fiúk még nem elég érettek manapság szinte egy szexkapcsolathoz sem, inkább randizgatnak összevissza, mert tengernyi a lehetőség.

Próbálj meg a 30-32 fölötti életkorban keresni, ők már valamennyire megkomolyodtak és tudják mit akarnak.

2023. febr. 15. 15:18
 28/40 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem ezek mindegyike igazából csak szex kapcsolatot keresett, amire persze egy idő után ráun az ember. Szóval ha nem fűznek érzelmek valakihez, akkor a kezdeti lelkesedés a közös programokra alábbhagy, szép lassan a szex se olyan érdekes és akkor jönnek ezek a szövegek. Legalábbis szerintem.
2023. febr. 15. 15:29
 29/40 anonim ***** válasza:
84%
Te magad is kimondod: kötödési problémák, félénkség, ami zárt viselkedést eredményez, ami azt érezteti, hogy nem kellenek neked, illetve, hogy nem viszed semerre a kapcsolatot, és a férfiak se szeretik, ha csak ők viszik tovább a beszélgetést és a társalgást, mert az egyoldalú kommunikáció szar.
2023. febr. 15. 15:57
 30/40 anonim ***** válasza:
15%
Mekkora lúzer vagy h egy egyszerű pasit se tudsz összeszedni lol
2023. febr. 15. 16:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!