Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utasítanak vissza folyton a pasik hasonló szöveggel?

Figyelt kérdés

Az elmúlt egy évben ilyeneket kaptam:

- Mostanában kicsit instabilnak érzem magam, egyedül szeretnék most lenni esténként, hogy feltöltődjek..

- Nem érzem igazán jól magam itt, és nem ismerek itt senkit sem, de ugye tudod, hogy nagyszerű ember vagy? (Ezt egy külföldi mondta)

- Szeretnék még utazgatni, világot látni, de aranyos lány vagy, biztos találsz majd valakit.

- Nem igazán vagyok ilyen hangulatban, nem tudom megtartani az embereket az életemben..

Hogy lehet, hogy mindig azokat fogom ki, akik még szex kapcsolatra is képtelenek? 🤦

Volt velük, meg talizunk párszor, de utána mindig ez van.

Vagy csak nekem mondanak mindig ilyen fura szövegeket?

Huszonéves srácok.

2023. febr. 15. 13:35
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Mert csak meg akarja dugni.
2023. febr. 15. 13:47
 12/40 anonim ***** válasza:
31%

Ha jól nézel ki, akkor valóban elviselhetetlen vagy hosszú távon, ez emberi tulajdonságaid egyike, vagy több is.

Vagy nem nézel ki túl jól...

2023. febr. 15. 13:50
 13/40 A kérdező kommentje:
Hát amit én érzek rajtuk, hogy biztosan kötődési problémásak, ami egyébként nekem is van, csak kicsit máshogy, de azért furcsa, mert pont, hogy félénk típus vagyok,kb. nem is ismernek még, nyomulós sem vagyok.
2023. febr. 15. 13:54
 14/40 anonim ***** válasza:
91%

A kérdező biztos jól néz ki, hiszen elindulnak a dolgok, megszólítják a férfiak. Nem itt van a gond.

Hanem hogy olyanokat vonz be, akiknek csak szexre kell.

2023. febr. 15. 13:56
 15/40 anonim ***** válasza:
0%
Nem nézel ki elég jól ahhoz, hogy járjanak veled! Szerinted egy bombázót ki utasítana vissza?
2023. febr. 15. 14:03
 16/40 anonim ***** válasza:
13%
Mutass magadról képet priviben.
2023. febr. 15. 14:14
 17/40 anonim ***** válasza:
65%
Mint ember, valószinűleg rendben vagy, csak szimplán szexuális vonzalom nincs meg, simán nem vagy az illető(k) esete, hiányzik a szikra és a felizzó levegő körülöttetek...aztán, hogy ez azért van-e mert szerencsétlenül épp mindig olyanokkal hoz össze a sors...vagy tényleg van-e valami olyan fizikai tulajdonságod, ami miatt nem tartanak vonzónak...ezt már nyilván ennyiből nem fogom tudni megmondani
2023. febr. 15. 14:16
 18/40 anonim ***** válasza:
29%
Ha lefekszenek vele, akkor van szexuális vonzalom. Pont az a gond, hogy más nincsen.
2023. febr. 15. 14:18
 19/40 Hans Pötterman ***** válasza:
71%

Van az a kanossági és fogyatékossággi szint együtese amikor az se annyira kell.

2023. febr. 15. 14:24
 20/40 anonim ***** válasza:
74%
Ha egy-két alkalmi szexig eljuttok, nem lehet, hogy a szex a baj? Esetleg annyira nem volt jó veled, hogy meg akarják ismételni? Írtad, hogy nem vagy nyomulós típus. Ez az ágyban is megnyilvánul? Ha tengericsillag vagy, azt lehet, hogy nem akarják folytatni, még akkor sem, ha nem akarsz igazi monogám párkapcsolatot velük. Másik ötletem, hogy túl ragadós vagy és jobban beleéled magad érzelmileg, ami elijeszti őket. Mert ha csak szexkapcsolat, akkor ne is várj többet, lelkizést, randikat és hasonlók.
2023. febr. 15. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!