Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 éves férfiként túl nagy elvárás, hogy a mindenkori barátnőm ne legyen még 20 éves sem, vagy max annyi? És nézzen is ki valahogy persze
Mindig is a fiatal nőkre buktam, olyanok akik már érettek, de még nagyon feszesek és hamvasak de nem olyan öntudatosak még. Így az ideáljaim a frissen érettségizett vagy egyetemista gólyák, akik ilyen 18-20 közöttiek. Sokszor nekem már a 22 is soknak tűnik egy nőben, akkor már kezd "lekopni róluk a hamvasság", még akkor is ha csendesek és tapasztalatlanok még a férfiaknál.
Ez normális az én esetemben? Egy férfi úgy tudom ebben a korban a legkelendőbb amilyenben én vagyok. Így is túl nagy elvárás lenne ekkora korkülönbség?
#8! 20 éves is kb.akkor. A szociális gondozód😂
#7! Azt nem tudom. Nem ismerem az ötvenes homoszexuális férfiak érdeklődési körét 🤷🏼♀️
Annyira unalmasak ezek az álhülye kérdések. Ha azt írja mindenki, hogy igazad van, döglenek utánad a hamvas tinilányik, akkor mi lesz? Sorban állnak reggel az ajtód előtt?
Fel tudod őket szedni? A: igen B: nem
Megfelelő aláhúzandó, az a hülye kérdésedre a válasz.
#20, Azt hiszik, hogy amikor olyanokat olvasnak, hogy a fiatal lányoknak bejön egy tapasztalt férfi vagy hogy Leonardo DiCapriónak 20 éves barátnője van, akkor az csak a puszta kor miatt van és rájuk is vonatkozik.
Azzal viszont nem számolnak, hogy amikor egy fiatal lány azt mondja, hogy érett férfi kell neki akkor nem a magyar átlag 40es palikat képzelik el, akik kulimunkát végeznek és a 2 szobás, jelzáloghitellel terhelt házukba mennek haza a 3 kamaszgyerekükhöz meg a leharcolt feleségükhőz vagy épp mamahotelesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!