Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Onnantól hogy én érdeklődőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Onnantól hogy én érdeklődőnek tűnök, a pasik miért lesznek érdektelenek?

Figyelt kérdés

Fent vagyok 1-2 randiappon, és elég sok srác jobbra is húz.

Én nem olyan sok srácot húzok jobbra, mert van egy típusom (nem arcra stb, hanem stílusra), viszont azért matchelek így is heti 2-3al

A Bumble appon is fent vagyok, és ott a lánynak kell kezdeményezni

Szóval általában úgy kezdem hogy "hali, tök jó a stílusod!" + megemlítek valamit a profiljáról, pl ha ott van hogy szereti a macskákat, akkor arról kérdezek hogy van-e cicája stb

Vagy ha szeret főzni, akkor hogy esetleg milyen ételeket készít szívesen

Erre a válasz még tök normális szokott lenni, legtöbb esetben vissza is írnak hogy nekik is tetszik a stílusom, vagy megdícsérik az arcom, szemem, amit éppen aztán rendesen válaszolnak a kérdésemre

Arra válaszolok, majd onnantól kezd lehalni az egész beszélgetés

Van hogy kicsit belelendülök és többet írok, viszont mindig odaírom hogy "bocsi hogy ennyit írok, szólj nyugodtan ha zavar", és erre a válasz mindig az hogy dehogy, miért zavarna stb

Viszont a srácok alig válaszolnak, vagy 1-2 rövid szóval, vagy max napi 2x, aztán ha egyszer nem írok semmit mert tényleg lereagálnak egy "ahham" - al, onnantól nem is keresnek egyáltalán ...

Nem tudom mit csinálok rosszul, érdeklődő vagyok, próbálok nem is túl sok lenni, próbáltam már flörtölgetni is, valamiért nem írnak már egyszerűen...

Mi lehet a baj?

21/L

2023. febr. 12. 19:38
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Hehe üdv a férfiak világában xd
2023. febr. 12. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nincs veled baj, de a legtöbb férfi aki ilyen appot használ minél hamarabb szeretne közösülni, nem pedig chatelgetni órákon át, szal türelem, türelem
2023. febr. 12. 19:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Tény hogy van olyan is, és ugyan nekem nem az a szándékom hogy minél előbb lefeküdjünk stb, de felszoktam hozni hogy találkozhatnánk és arra sem ugranak általában... Csak akkor nem értem miért húznak jobbra, vagy miért dicsérnek meg ha amúgy nem akarnak rendesen ismerkedni..

2023. febr. 12. 19:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
valószínűleg más lányokkal is beszélget, téged pedig elraktároz rosszabb napokra
2023. febr. 12. 19:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Másokkal is tolják, akik számukra érdekesebbek.
2023. febr. 12. 19:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
milyen ez a stílus?
2023. febr. 12. 19:55
 7/10 A kérdező kommentje:

#5. De hogy ilyen sokaknak lennék mindig a rosszabb opció... ☹️

#6. A rocker, alternatív stílus tetszik

Amerre én lakom, nem sok az ilyen srác, itt inkább a "folyton melegítőben járok és üvöltetem Misht" - féle srácok vannak, ők nem nagyon jönnek be, ezért húzok kevesebb embert jobbra

2023. febr. 12. 20:02
 8/10 anonim ***** válasza:
90%

#7:

Te írsz valakire tegyük fel, de ő a masik nőre hajt, vagy már jó ideje beszélget vele. Persze, hogy nem leszel az első. Aztán vannak az olyanok, akik nem az ételről, vagy kutyákról akarnak beszélgetni első perctől fogva, hanem inkább szereted-e a kutya pózt. 😂

Úgyhogy vagy van szerencséd vagy nincs. Pluszban lehet külsőre/belsőre sem biztos, hogy tetszel neki, inkább csak eltesz az "előveszem, ha nem akad más" fiókba.

Az ismerkedés nem megy egyről a kettőre. Idő kell hozzá és főleg érdeklődés mint két fél oldaláról.

2023. febr. 12. 20:12
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ők a te embereid és ennyi. Anno mikor a férjemet megismertem netes társkeresőn, 2,5 hétig csak netes üzenetekben ismerkedtünk és napi szinten beszéltünk így. Az első randink olyan volt, mintha az 5. Lett volna, mert már sokmindent tudtunk egymásról:), mégis átbeszélgettük az egész napot. ( Kivéve a mozis részt).

Ha kifullad a beszélgetés, lépj tovább, ami nem megy, nem kell erőltetni :) Majd lesz olyan akivel órákig, napokig beszélgetsz és fel sem tűnik, mert annyira magától jön.:)

2023. febr. 12. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Lehet nem olyan szuper a kulsod
2023. febr. 13. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!