Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy lány/nő csak udvariassá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány/nő csak udvariasságból nagyon kedves, de közben nincs mögötte semmi valódi érzés, az rosszabb, mintha bunkó?

Figyelt kérdés

2023. febr. 12. 13:34
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen nem egyszerű. Valóban úgy tisztességes, ahogyan leírtad. Ha érzed, meg kell beszélni, ne legyen félreértés.

A kérdező minden bizonnyal kedves lehetett egy fiúval/férfival, aki ezt félreértette, és érzések keletkeztek a kérdező iránt. Viszont a kérdezőben is alakultak ki bizonyos érzések, feltételezhetően, még nem azonosak mint a másik félben.

Most azon töprenghet, hogy ha bunkó lett volna vele, nem került volna ilyen kellemetlen helyzetbe. Holott csupán elég lett volna annyit tennie mint amit leírtál, őszintén megbeszélni. Valami viszont vonzotta a másikban, a modora, az IQ-ja, vagy ki tudja mi, ezért félt, ha őszinte lesz, a másik elfordul tőle.

Javíts ki, ha nem jól látom.

2023. febr. 12. 17:01
 22/23 anonim ***** válasza:
57%
Én alapból kedves, udvarias vagyok, és elvileg elég jó nő is, emiatt sokan felhatalmazva érzik magukat, hogy szexuális jellegű celozgatásokkal, beszólásokkal dobálózzanak az irányomba. Nem kelletem magam pedig.
2023. febr. 12. 17:57
 23/23 anonim ***** válasza:
77%
Kedves normalis vagyok es hazas. Sajnos a ferfiak nem ertik meg hogy attol.hogy imadom a ferjemet lehetek hatsoszandek nelkul kedves egy masikkal.
2023. febr. 12. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!