Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet még esélyem a magyar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem a magyar lányoknál?

Figyelt kérdés
Sajnos orosz mintájú nevelést kaptam gyermekkorom óta. Elfogadnák ezt a magyar nők, vagy inkább a szláv nők iránt érdeklődjek?

2023. febr. 12. 12:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
A magadfajta incelek az eszkimok kozt se talalna not...
2023. febr. 12. 12:02
 2/13 anonim ***** válasza:
30%
A magyar nőknek ez a legfontosabb paraméter, és nem bírják sajnos a balalajka hangját 🤣
2023. febr. 12. 12:03
 3/13 A kérdező kommentje:

"A magadfajta incelek az eszkimok kozt se talalna not..."

Én szeretem, és tisztelem a nőket, nem tudom miből gondolod te ezt rólam. Volt már magyar barátnőm, igaz neki valószínűleg alkoholproblémái voltak a depressziója miatt.

2023. febr. 12. 12:06
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy "orosz mintájú nevelést" kaptál?
2023. febr. 12. 12:12
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Iszik mint a kefekötő és odavág ha úgy érzi utolsó.
2023. febr. 12. 12:27
 6/13 A kérdező kommentje:

"Mit jelent, hogy "orosz mintájú nevelést" kaptál?"

Érzelmeket nem lehetett kimutatni, főleg férfiként. A család női tagjai másodrendűként vannak kezelve, és szerintük ez így van jól. Engem lenéznek amiért sorkatonai szolgálatot nem teljesítettem (holott nem is tehetek róla, amikor a 18. évemet betöltöttem, már rég nem volt). Putyin idolizált a családban, emellett rasszisták, homofóbok és nyugatellenesek. Én nem vagyok olyan mint ők, de rossz befolyással voltak rám, és a régi szokások nehezen kopnak.

"Iszik mint a kefekötő és odavág ha úgy érzi utolsó."

Sajnos ez nem áll távol a valóságtól, főleg, hogy édesapám is ilyen.

2023. febr. 12. 12:31
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

Ilyen férfival nem jönnék össze, de még barátkozni se barátkoznék; viszont ne nevezd ezt orosz mintának, ugyanis több Oroszországban nevelkedett orosz barátom van és ezek többsége egyáltalán nem igaz rájuk. Bizonyos témákat illetően valóban konzervatívabbak és nehezebben nyílnak meg, de korántsem olyan szélsőségesek, mint amiről te írtál.

(#4)

2023. febr. 12. 12:34
 8/13 anonim ***** válasza:
49%

"orosz mintájú nevelés" ???

Én a gyereknek kuss a neve nevelést kaptam, de sosem volt gondom a nöknél.

Szerintem nálad nem ez lesz a gond.

2023. febr. 12. 13:01
 9/13 anonim ***** válasza:
56%
Hát ez nem orosz...
2023. febr. 12. 13:10
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Magyarnál, szlováknál, csehnél nem hiszem, ukránnál, orosznál, bulgárnál, szerbnél lehet.
2023. febr. 12. 13:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!