Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sose lesz barátnőm mert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sose lesz barátnőm mert nem vagyok jó a nőknek.Hogy lehet ezt a legkönnyebben feldolgozni?Bele lehet törölni a magányba?33f

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 07:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Ha sajnáltatod magad biztos nem lesz. És igen, bele lehet törődni, viszont nem csak abból áll az élet hogy van-e barátnőd ha vannak barátaid/haverjaid/családod akkor nem leszel magányos.
2023. febr. 12. 07:29
 2/12 A kérdező kommentje:

1 es

Ha nem sajnálatom magam akkor se változik semmi.

Nekem hiányzik egy társ csak nem kellek senkinek

2023. febr. 12. 07:36
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Bele lehet, de fiatal vagy még ahhoz, hogy feladd. Járj el kondizni és hidd el, ha a külsőd pozitív irányba változik (mégha az arcodat nem is tudod befolyásolni annyira, mint a testedet), akkor a kisugárzásod miatt megtalálnak majd a nők is.
2023. febr. 12. 07:39
 4/12 anonim ***** válasza:
89%
Fejleszd magad, olvass pszichológiai könyveket, növeld az önbizalmad. Én úgy vettem észre hogy azok az emberek akiknek egészséges önbizalma van, annak más a kisugárzása, jobb, és a pozitív kisugárzás vonzó.
2023. febr. 12. 07:43
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem a konditerem tele van ilyen onbizalomhianyos csoro pasival. Vegyel otthonra sulyzot meg fussal, de csak az egeszsegedert.
2023. febr. 12. 07:43
 6/12 anonim ***** válasza:
71%
Pszichoterápia. Az tud alapjaiban megváltoztatni.
2023. febr. 12. 07:47
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
Hogyha van más, amivel le tudod foglalni a figyelmed, család, barátok, háziállat, hobbi, akkor igen. Bár a helyedben ilyen fiatalon nem gondolkodnék feladáson, hiszen külsőn lehet változtatni: fodrász, sport, higénia, egészséges életmód, belsőn szintén: könyvek, szókincs, kommunikáció, tudás, önbizalom.
2023. febr. 12. 08:17
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Nekem az a tapasztalatom, hogy ez az önbizalom dolog hiába mondják, hogy "akkor jó, ha belülről fakad", igazából egyáltalán nem így működik.

A környezet pozitív visszajelzései internalizálódnak önbizalomként életünk korai szakaszában, nem pedig fordítva. Nem attól lesz egyszer csak jó kisugárzásod, hogy minden nap elmondod a tükör előtt 100szor, hogy "márpedig én értékes ember vagyok".

Párkapcsolati önbizalmad sem lesz attól, hogy akármilyen neked tetsző hobbiban kiváló szintre érsz el. Annak, hogy valaki baromi jó basszusgitáros, semmi köze nem lesz ahhoz, hogy mennyire sikeres párkapcsolatot illetően. És a basszgitározás még talán közösségi hobbi, de aki hajómaketteket épít, az hogyan hozzon össze önbizalmat társas kapcsolatok terén? :D

Szóval ha egy sikertelen fiú/férfi megacélozza magát, és eldönti, hogy leszarja a visszautasításokat, és rendíthetetlenül megy előre, akkor azt gondolom, ez vezethet eredményre, ez lehet a kérdező megmaradt esélye. De ehhez meg olyan vastag bőr kell az arcra, hogy egy idő után gépies lesz a dolog, kiöli saját magából az érzelmeket, mert ugye ha szabad utat engedne nekik, akkor már a visszautasítások is komoly lelki terhet rónának rá. És ehhez mindig hozzá fog tartozni az az érzés is, ami ott fog motoszkálni egy ilyen férfi agya legmélyén: hogy nem én választottam, hanem azzal leszek majd együtt, aki a nagy számok törvénye alapján "jut".

Azt gondolom még ezt is el lehet fogadni, és így is lehet boldog családi élete az embernek. Hiszen érdemes tisztában lenni saját szintünkkel, és ott keresgélni. Viszont nem mindegy, hogy milyen életkorban jön el ez a találat. Ha 1-2-3 évtizedet várni kell rá, miközben körülöttünk meg mindenki megállapodik, nekünk pedig 3 évente jön össze egy randi, akkor addigra már torzul a személyiség. Hideggé-rideggé válik a magányos ember, annak érdekében, hogy az elme megőrizze saját maga viszonylagos épségét.

Ezért nehéz 30-35 éves kor környékén párkapcsolatot építeni, mert ilyen hideg-rideg embereknek kellene összecsiszolódnia.

2023. febr. 12. 09:39
 9/12 anonim ***** válasza:
41%
Akik itt rínak, hogy nem kellenek senkinek, .... altálaban mindig kiderul, hogy a vékony, csinos, diplomás, felsőpolcos nőknek nem kellenek. Eszébe nem jut, hogy esetleg a 90 kgos boltieladó Marcsinak kellene....neeem, neki a felsőpolcos, jól kereső, Könyvelő Anna a nő csak
2023. febr. 12. 09:46
 10/12 anonim ***** válasza:
94%
Minden próbálkozás egy lehetőség, a tétlenség maga a kudarc!
2023. febr. 12. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!