Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne azon változtatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne azon változtatni hogy ne mindig ilyen típusú lányok vonzanak?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy mesterien tudok bele nyúlni olyanba akinek valamilyen lelki nyűgje van és már zavar is illetve tudatosan kerülöm de mégse megy . Eggyut voltam egy pánikbeteg lánnyal 3 évig magam se tudom miért . Kifogtam két erősen depressziós lányt. Gyárilag azt mondanám hogy azért mert hasonlót keresel mint te magad is de igazából úgy érzem hogy nekem rendes kiegyensúlyozott életem van . Szeretem a munkám vannak hobbyjaim amit szívesen csinálok vannak barátaim és úgy általában véve boldog vagyok szóval az átlagos semmi különös élet . És már megint egy ideje egyedül vagyok és jó lenne újra próbálkozni . Csak már görcsösen aggódok hogy már megint egy olyan emberhez fogok vonzodni akit azt hiszem hogy meg kell menteni pedig tudom hogy ez lehetetlen. Nem tudok mit kezdeni vele bírom a szemüveges színes hajú lányokat pedig általában csak a bajt hozzák :D . És hiába tudatosan így gondolom hogy nem ilyen típusú emberrel szeretnék ismerkedni mégis mindig ott kötök ki . Semmi ellen érzés nincs bennem hogy gonosz emberek már csak ilyenek vannak bla bla bla csak egyszerűen én vonzom vagy engem vonzanak fene se tudja . És nem tudom hogy lehetne ezt valahogy tudatosan elkerülni. Szóval tippek trükkök tapasztalatok jól jönnének ha valaki járt már hasonló cipőben .

27/F

2023. febr. 11. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

"Gyárilag azt mondanám hogy azért mert hasonlót keresel mint te magad is..."

Nem kell, hogy depressziós légy, elég, hogy hős komplexusod van, vagy amikor tudod, hogy beteg, akkor is vele maradsz, mert nem akarsz egyedül lenni. Rossz emberismerő is lehetsz.

"Nem tudok mit kezdeni vele bírom a szemüveges színes hajú lányokat pedig általában csak a bajt hozzák :D"

Honnan szeded ezt a hülyeséget?

3 nő miatt? Akkor tényleg van valami hiba benned is, hiszen aggódsz olyan miatt, amit el lehetett volna kerülni.

2023. febr. 11. 16:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Én kodependens vagyok és nagyon nehezen nyitok, tehát az fog betalálni aki könnyebben teszi és akar valamit. Mivel nagyon nehezen ismerkedek és bízok másokban, ezért 1-1 közeledésnél - ha normális - akkor könnyebben beleélem magam, sokkal hamarabb érzek köteléket, mint a másik. Ő lehet le se sz*r végül.

Csak azért írtam a hátteret, hogy érthető legyek és talán ez segíthet. Szóval ebben az esetben nekem sokkal több emberrel kellene ismerkednem, nem egyre fókuszálni. Még csak randi se kell legyen, akár csak barátilag vagy flörtölgetni másokkal. Levenni a figyelmet arról az egy emberről és nem beleélni magam, nem azzal foglalkozni hogy vele hogyan alakul. Nem megadni neki rögtön a naív bizalmat, hogy "nagyra" tart mert kedves, vagy olyanokat mond amik jól esnek.

Tudatosan valamennyire távol kell tartani magam az elején, ha pedig látok problémás jeleket, akkor minél hamarabb megszakítani vele a kapcsolatot, mert ha nem, akkor egyre nehezebb lesz.

Persze könnyebb mondani mint csinálni, de nincs más út. Azért őket vonzod be, mert nem lépsz le tőlük amikor látod hogy gáz van náluk, hanem az értékedet abból meríted, hogy te majd kihúzod őket a sz*rból és segítesz neki. Akkor gondolod magad szerethetőnek vagy hasonló. Vagy lehet azt hiszed ennél többre nem vagy méltó, örülsz hogy egyáltalán szóba áll veled valaki (rossz tapasztalatok könnyedén okozhatják az alacsony önbizalmat).

Ha komolyabb gond van emögött, akkor terápia nélkül nem igazán fogsz ebből kijönni.

2023. febr. 11. 17:26
 3/10 anonim ***** válasza:
Miben jelentkezett, hogy depressziósak a lányok?
2023. febr. 11. 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Tehat,ha panikbeteg vagyok, akkor teljesen off vagyok? Mar nem is szamitok jo partinak? Koszi….
2023. febr. 11. 17:47
 5/10 anonim ***** válasza:
4: nem gondolnám. Bárkinek lehet ilyen problémája. Vannak sokkal komolyabb dolgok, amik a kapcsolatban tényleg problémát okoznak… pl indulatkezelés. De a pánikbetegség szerintem nem ez a kategória.
2023. febr. 11. 17:58
 6/10 A kérdező kommentje:

1: látom bele léptem a lelkedbe valamivel sajnálom nem állt szándékomban . Nyilván van velem is probléma mint mindenkivel nincs ebbe varázslat .

2: igen ebben van valami csak nem egyszerű időben lelépni mert ugye az ember könnyen gondolja úgy hogy ezzel együtt tud élni mert olyan szinten van ami számára még bele fér . Meg ha ugye benne vagy egy helyzetben nehezebben látod át mint külső szemlélő.

3: változó de mindegyik volt pszichológusnál is és kimondva is ki volt . Az egyik hölgy gyógyszert is szedett rá . De tök romantikus volt legalább eggyut menni aztán addig laptopon codoztam egy órát a váróban :D

4: ennek vannak szintjei gondolom . És igen számomra valószínűleg az lennél sajnálom . Nagyon sok embernek nem . Akivel én voltam nem akart egyáltalán társaságba menni nem tudott tömeg közlekedni munkába is voltak problémák stb stb és igen nekem ez már nem fért bele . Kívánom hogy találj egy párt aki úgy azért szeret aki vagy és ahogy vagy de az nem én leszek :P

2023. febr. 11. 18:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindig tedd fel a kérdést h megmentésre szorul-e. Ha igen, tipli
2023. febr. 11. 19:11
 8/10 anonim ***** válasza:

6: Jol vagy? Azt írtam, ami reális opció.

Hogy lehet úgy gondolkodni 27 évesen, hogy a szemüveges pink hajú nők veszélyesek? :D

3 nő alapján, azért mert te nem léptél ki a kapcsolatból ahogy kiderult, hogy depisek, szorongók? Benned is van hiba, hiába akarod rám vetíteni, hogy megsértődtem.

Első voltam.

2023. febr. 11. 19:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Koszi, eddig is epp elegge bantott, foleg, hogy jarok terapiara, probalkozom,de most mar latom, tenyleg nem elfogadoak az emberek
2023. febr. 11. 20:09
 10/10 anonim ***** válasza:
önbizalomhiányos vagy és egy ilyen nő mellett istenkirálycsászárnak érzed magad.
2023. febr. 12. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!