Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban igaz lehet ez a magyar nőkről és férfiakról?

Figyelt kérdés

Amit ennél a kérdésnél

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

a 6-os hozzászóló (aki NEM ÉN VOLTAM) ír:

"Évek óta mondom, hogy ez az ország pont úgy van összerakva, hogy a nők liberálisabbak, a férfiak konzervatívabbak."

És a végkövetkeztetésében is lehet valami?

"Ha holnap úgy kelnénk fel, hogy a magyar férfiaknak csak a mentalitása ki lenne cserélve egy nyugati vagy északi ország férfiaival, több kapcsolat születne."

2023. febr. 11. 16:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%

#19: Ezt most kinek is szántad ?

Mert hiába nagyon hosszú a szöveg, ez nem derül ki belőle ?

2023. febr. 12. 15:47
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt hiszi, hogy egy személlyel vitatkozik megállás nélkül, szóval mindenkinek aki nem ő, és aki meg merte említeni, hogy a magyar ffiak nem minden nő számára főnyeremények
2023. febr. 12. 16:02
 23/25 anonim ***** válasza:
62%
Én a 12, 16 18-as válaszokat írtam, szóval van olyan érzésem, hogy nekem címezte de olyan mondatokat tulajdonít nekem amiket egy büdös szóval nem mondtam.
2023. febr. 12. 16:37
 24/25 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a kis meséjének a háromnegyede egyik írásban sem hangzott el, csak hozzákölti még a saját gondolatait is, aztán előadja nagy bizonyossággal őket.
2023. febr. 12. 17:42
 25/25 anonim ***** válasza:

18: Rengeteg olyan 40-es férfi van, a zöme viszont nem kell a nőknek. Merthogy ez magában édeskevés ahhoz, hogy mint férfi vonzó is legyen. Ez megint tipikusan az a szituáció, amikor a kijelző mögül, objektíven átgondolt dolgokat irtok le, a gyakorlat viszont nem ez.

Egyik, a 40-es évei közepén járó kolléganővel csináltuk ezt végig. Állítása szerint nincsenek nagy igényei, csak egy normális férfit szeretne. Végigzongoráztuk az összes közös férfi ismerőst 20-tól 60-ig. Legalább 100 név merült fel, a többség 30-as, 40-es éveiben jár. Hát egyik sem volt elég jó, pedig a többség párkapcsolatban él. Oké, ismerősök, nem akarta bevallani, ha tetszene is valaki. Jöttek a randi appok, de ott is csak egy pasit talált, aki bejött neki. Tipikus szépfiú, ügyesen felépített profillal, 34 éves. Neki irt is, de választ állítólag nem kapott. De a mai napig állítja, hogy neki csak egy normális pasi kellene és az sincs. Egyébként egy teljesen átlagos nőről van szó, amilyenből millió futkos az utcán.

2023. febr. 12. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!