Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerinted a PUA vállalkozók...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted a PUA vállalkozók még mennyi bőrt fognak lehúzni a naiv magyar férfiakról akik azt hiszik hogy a csajozás olyan mint valami szakmunka, hogy simán megtanulható és bárki lehet nőcsábász?

Figyelt kérdés

Vagy már kezd leesni a naiv magyar pasiknak is hogy a csajozás 98 %-ban a külső függvénye, tehát ha jó pasi vagy külsőre, nem lesz gondod vele, ha szar pasi vagy annál inkább?

Meddig fogják még 150-200 ezres PUA táborokkal tömni a PUA szélhámosok zsebeit?

F/30

2021. jún. 28. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Senki nem tart fegyvert a fejükhöz, hogy menjenek. Aki ennyire debiil, az meg is érdemli.
2021. jún. 28. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

Jaj a napi incel-"csak a külső számít a nőknek"-kérdés megérkezett!

Mellesleg a szociális képességek fejleszthetőek, pl testbeszédről is ha olvasol, akkor megtanulhatod az emberek testbeszédét.

Nem nagy ügy. De aki a pénzét akarja elszórni, tegye, ő dolga.

2021. jún. 28. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki annyira... buta (fúúúú, milyen jelzők jutottak még eszembe!), hogy képes akár csak egy forintot adni ezeknek a csaló sarlatánoknak, az meg is érdemli. Akinek annyi esze nincs, hogy a saját tapasztalataiból és a világon látottakból megtanulja, hogy a nők vonzalma mitől függ, azt nem tudom sajnálni, ha lehúzzák 150-200 ezer Ft-tal.
2021. jún. 28. 16:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lemaradtál egy picit. A puában már nincs biznisz, így 2-3 éve nincs is komolyabb tábora.
2021. jún. 28. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Mindenki abból él amiből tud..amíg vannak ilyen debil emberek akik fizetnek nekik, nem fogják abba hagyni.
2021. jún. 28. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
Nekem kellemes perceket okozott a hogyan járj férfiasan videó. Bár az nem tudom mennyire pua.
2021. jún. 28. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!