Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Randiznál tovább pasival ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznál tovább pasival ha kiderülne jelenleg csak motorra van jogsija?

Figyelt kérdés
Autóra nincs.

2023. febr. 10. 19:51
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
egyéb, írd le
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen körülmények között nem randiznék pasival. 51/F
2023. febr. 10. 19:54
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Nem érdekel, hogy tud-e autót vezetni, de motorossal nem jövök össze.
2023. febr. 10. 19:54
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

"Soha ne mond,..."

[link]

2023. febr. 10. 20:00
 4/8 anonim ***** válasza:
51%

3

Tudom sokaknak bejön Momoa, nekem nagyon nem. Érzem a kisugárzását, a karizmáját, de nem. Nagyon nem. Nem jönnek be ezek a "vademberek".

Ezerszer jobb:

[link]

2023. febr. 10. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.!
2023. febr. 10. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem a motor a probléma. Nem az a baj, hogy nincs autója, hanem hogy nekem a motor nagyon nem szimpatikus. Több exemnek nem volt autója, sőt volt, akinek közel 30 évesen jogsija sem. Ez megint egy a fejetekben kreált kifogás a sikertelenségetekre. Mellesleg egy nőnek is lehet autója, ez nem olyan extra dolog.
2023. febr. 10. 21:51
 7/8 anonim ***** válasza:
94%
Miért ellenzitek ennyire a motorosokat?
2023. febr. 11. 11:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Én csaj vagyok, teherautó jogsim is van és motoros is. Szóval nekem oké, de utas nem szeretek lenni, viszont a motorozás oké. Nem vagyok az a fajta aki 300-al megy, de szeretem az őrületes bringagépet. Tudod, a nők sem egyformák, bár ebben sokan nem értenek egyet velem...

Az viszont felvet kérdéseket, hogy miért CSAK motor jogsija van. Talán a B kategóriát elvették ittas vezetésért? Nem mondom, hogy nem állnék vele szóba, de szokatlan ha valakinek nincs B jogsija.

2023. febr. 11. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!