Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen videónak az első fele binyítékot szolgáltat arra, hogy a fiatal(20-30) lányok a pénzre a hajtanak?
Szánalmas már ez komolyan.
Ha olyan no kell, aki a pénzre megy, akkor ne sírjatok, ha csak ennyit akarnak toletek. Ha mást nem tudtok felmutatni, csak a pénzt, akkor igen, nyilván olyan emberekkel fogtok találkozni, akinek csak ez kell beloletek.
Soha életemben egyszer nem ismerkedtem az alapján, hogy a másik félnek mennyi pénze van, mert 1.nem az enyém, hanem az övé, 2.megteremtem magamnak, akire szükségem van.
Álljatok már le ezzel a hulyeseggel, csak magatokat jaratjatok le vele. Ezek után szerinted ki akar ismerkedni veled, hogy az egész női nemet néhány pénzéhes riherongy tiktoker krva miatt egy kalap alá veszed???
Ne csodálkozz, ha csak az ilyenek maradnak meg a tarsasagodban…
24N
Nem értem, te azt hogy gondolod például, hogy a pali elhívja a nőt randizni, szervez többlépcsős programot, az egész lényegében fizetős, és a pali elvárja, hogy a nő fizesse a sajátját.
Mire fel?
Mikor azt sem tudta hova mennek, mit csinálnak.
Lehet nem is tetszett neki a program, de neki kötelezően költségekbe kell vernie magát, mert el lett hívva?
Gondolkodj már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!