Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kapok ennyire kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapok ennyire kevés lájkot Tinderen?

Figyelt kérdés

Mindig is értelmes szép barátnőim voltak, de Tinderen szinte abszolút nulla a sikerem. Havi 4-5 lájk, 2 havonta 1 pár, amiből semmi se lesz.

Tudom, hogy nem vagyok jó képű és vékony is vagyok, de mégis valamiért csak vonzó voltam az exeimnek, illetve a "barátság extrákkal" barátnőimnek is.

[link]

Lehetőleg úgy válaszoljatok, ahogy ti is szeretnétek, hogy nektek válaszoljanak egy ilyen kérdésre. Köszönöm.

2023. febr. 9. 20:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem vagy elég jóképű. A Tinderen első körben szinte csak az számít. És igen, a való életben pedig még sok más is a jóképűség mellett. Hogy milyen lehetőségeid vannak (hova jársz, kik a barátaid, ismerősi kör), mennyire vagy jó dumás és magabiztos, stb. Pénz, magasság, izom is. Nem kell mindből maxon lenned, ha neked voltak sikereid akkor valami(k)ből jó voltál akkor és ez volt a lényeg korábban.

Én jóképű vagyok, viszont élőben nem vagyok egy akkora nagydumás ász menőcsávó. Ezért nekem a Tinder pont tökéletes. Naponta 3-4 matchem van csinos fiatal nőkkel egy vidéki nagyvárosban élve. (Amikor felutazom Pestre, akkor pedig felrobban a match-számláló.) Szóval nem igaz, hogy jóképűként nincsenek matchek. Lehetne még írni persze a fotókat meg ilyeneket, de én nem akarok hazudni neked. Nekem van pár profi fotóm is, de nem ez a lényeg, hanem az arcod, amit születésedkor kaptál. És mondom nem nézel ki nagyon rondán, de ez a tinderhez kevés, hiába volt a való élethez elég.

Még egy apróság, nem olyan fontos mint az arc, de eszembe jutott. Itt az idézőjelben lévő rész van a profilodra írva:

"Az "ész" sorba álltam, mert a kigyúrt szépfiúknál sokan voltak. :/" - Ez a duma pedig nagyon szar. Kb. magadat alázod vele. Ilyet ne csinálj, ez az emberekben nem kelt vonzalmat és szimpátiát, maximum taszítást.

2023. febr. 10. 10:20
 12/14 A kérdező kommentje:

Szeretem az öniróniát és tudatában vagyok vele hogy baromi vékony vagyok. :D

De egyébként jogos, nem feltétlenül előnyös a hátrányos tulajdonságaimra felhivni a figyelmet.

Köszönöm a kulturált válaszokat! Amit tudok, megfogadok!

2023. febr. 10. 12:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Te lehet szereted az öniróniát, de ez más embereknek úgy jön le nem szereted magad, nem vagy rendben magaddal és bántod magad. Nem szimpatikus. Onnan is tudom, hogy régen én is ezt csináltam, de aztán leszoktam róla, ahogy észrevettem milyen negatívnak is érzékelik valójában.
2023. febr. 10. 12:42
 14/14 A kérdező kommentje:

Igen, teljesen jogos és van is némi alapja annak is, hogy nem vagyok rendben magammal, azért csinálom ezt. Bár nem a kinézetem az ami zavar, hanem inkább a nők hozzáállása a testalkatomhoz, hogy automatikusan gyengének gondolnak, pedig ugyan annyit kitudok emelni, nyomni mint a gyúrós haverjaim, állóképességről nem is beszélve. :)

Köszönöm, leszedtem ezt a részt! :)

2023. febr. 10. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!