Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobbra húztam Tinderen, aztán bekövetett Instán, de nem írt. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Nem lett match, de valahogy kinyomozott Instán a srác. Mivel tavasszal az általam meghírdetett kiadó szoba kapcsán már beszélgettünk Messengeren, gondolom onnan tudta a nevem. Ha bekövetett, miért nem ír, mire vár? Írjak én valami humorosat, hogy Na, azóta került lakás?2023. febr. 7. 11:55
1/10 anonim válasza:
A követés mióta jelenti azt, hogy bármit is akarok az illetőtől?
2/10 anonim válasza:
Gondolom, neked pedig derogált volna írni neki.
Szerintem hagyjátok... mindkettőtök még éretlen hozzá.
3/10 anonim válasza:
Aki nem ír, az csak hadd nyomozgasson tovább, mások után is. Semmi dolgod vele.
4/10 anonim válasza:
Nagyon férfiatlan az ilyen :D
Gondolom úgy van vele hogy ő bekövetett téged, most te jössz azzal, hogy rá írsz.
Gáz nagyon.
5/10 anonim válasza:
" de valahogy kinyomozott Instán a srác."
Vagy csak szembe jött neki és azt sem tudja ki vagy.
7/10 anonim válasza:
Hasonló velem is volt. Valami kis nyomi üzletvezető rám írt egy társkeresőn. Kikönyörögte, hogy folytassuk fészen. Megnézegette az adatlapom (nyilván), aztán gerinctelenül eltűnt. Valami nemtetszett neki, pedig semmi olyan nincs fent, amibe bele lehetne kötni. Egy-két hasonlóveset után úgy döntöttem, csakis olyanok láthatnak bármit is közösségi oldalamból, aki tényleg régi személyes ismerős. A többi majd élőben megismer, aki nagyon akar, az alapján döntsön, ne magánnyomozás alapján. Bár az ilyenekért egyáltalán nem is kár.
8/10 anonim válasza:
Nem lett match. Tehát hagyd békén.
9/10 anonim válasza:
Szerintem, ha tetszik és szimpatikus a srác akkor írj rá nyugodtan.
Lehet, hogy nem érzi, hogy jelet küldtél és kell még a megerősítés részéről, hogy szimpatikus vagy neki. Tudod! "A nő jelez a férfi lép" Rosz a szeme és nem látta, hogy jeleztél neki :D
10/10 anonim válasza:
Szerintem meg semmit nem akar tőled. Mát tinderen se matcheltetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!