Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen havonta 1 matchem van és kapok még 2 lájkot, úgy, hogy előfizető vagyok. Ez nagyon gáz teljesítmény? Mindenki, akinek mutattam a profilomat, azt mondta, hogy jók a képek és a leírás is.
Nekem vidékiként 99+ lájkom van, meg 110 matchem, pedig nem fizettem elő, és nem vagyok kigyúrva se és nincsen "chad állkapcsom se".
Csak szimplán megkértem egy amatőr fotós ismerősöm, hogy csináljon rólam pár szabadkéri képet iPhone-al.
Előtte más képekkel 50 matchem volt meg 25+ lájkom.
Nem csak családtagok, hanem 2 barátom, 1 férfi kollégám és 3 kolléganőm is megerősítette, hogy jók a képek (5 kép, ebből 4 szabadtéri) és nem értik, miért ilyen sikertelen a profilom.
Vegyek 3000 forintért 1 kiemelést az alkalmazásban? :D
Kérdező, ha van kedved nekem küldhetsz egy képet, és akkor el tudom dönteni hogy jó vagy sem.
Az emberek 99%a inkább a szemedbe hazudja hogy szuper a profilod, minthogy megmondja őszintén hogy nem az, és ő legyen bunkónak elkönyvelve.
++++ Az is lehet hogy a bemutatkozó szöveged irdatlan gáz.
"Az is lehet hogy a bemutatkozó szöveged irdatlan gáz."
Írtam a kérdésemben, hogy: "Mindenki, akinek mutattam a profilomat, azt mondta, hogy jók a képek és a leírás is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!