Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés! Ha előre utaznál az időbe 150 évet, és összejönnél egy vonzó nővel, akiről később kiderül, hogy a saját ükunokád, mit tennél?
10 átvitten ertettem
A kerdesben is all hogy kiderül!
Hát d.gás elott szoktak ilyesmil kiderulni normal esetben.
Aki azt írta, hogy ott maradna vele, de nem akar tőle gyereket, az több leszármazotta létezését törölné,mivel, akkor nem ismerkednének össze a feleségével, nem lenne gyereke, nem lenne unokája, nem lenne dédunokája, és a legfontosabb nem lenne ő az ükunoka akibe vérfertőző undorító módon annyira szerelemes.
Észen kéne lenni és akkor készen lesz a leszármazotti családfa is.
7-es nem mivel egyenesági rokon, ergo ha csak fiuk szulettek akkor az ő vezetéknevét vitték tovább. Ha meg lányok is, akkor legyen már annyi esze az embernek aki ilyenbe kezd,hogy beleszámítja ezt is, ha nem nagyon volt mozgás , vándorlás a családfába, és apró dolgokból azért lehet következtetni, hogy lehet a leszármazpottja.
De akinek esze van az pl. ha előre utazna 150 évet, akkor nem 150 évvel kezdené, hanem előtte lekövetné a családfájának mozgását, és utána utazna előre. Nem kell hozzá még csak gondolatolvasás se, csak logikus gondolkodás.
De az, hogy jövőben lévő szerelmet keres az megint egy másik kérdés. De megmondom őszintén én ezt elemezgetni nem szeretném.
Amugy az az időutazó aki igy gondolkodik az szerintem nem ragadna le itt ennél a kérdésnél hanem O'Neil ezredes szavaival élve minden időben van egy nője lenne.
Csak O'Neil Danielnek ugy mondta, hogy: "Daniel neked minden bolygón van egy nőd." Mert bárhova mentek mindig leteperték Danielt, de csak egy nőt szeretett a feleségét, akit a kuldetesukkor egyszeri talalkozaskor de hosszabb tartozkodaskor felesegul is vett. Daniel extrém házasságát nem firtatták O'Neil-ék meg volt az okuk rá, de a minden bolygón van egy nőd, na azt igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!