Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy olyan nővel, aki kizárólagosan saját döntésének tekinti az abortuszt?
Olyan eseteket értek ezalatt, amikor a férfi tudomására jut a terhesség, és elhagyja a párját vagy a nő erőszak áldozata lesz és teherbe esik.
Jogosan döntene a nő az abortusz mellett, vagy még így is egyedül kényszerülne felnevelnie a gyereket, akinek legrosszabb esetben nem ismeretes az apja...?
"akkor mindenképp kénytelen elfogadni ezt a férfi és azt is, ha meg akarja szülni."
Ezt kérdésként kellett volna föltenned (ti. hogy így gondolja-e a kérdező), nem pedig a másik nevében tényként kijelentened.
Abortus es szules is no kizarolagos dontese
O teste o magzata o felelossege
A ferfi dont szexel es terhesseg rizikojat vallalja vagy nem szexel ill ovszert jasznal vagy sterilizaltatja magat
A saját döntése az abortusz.
Abban az esetben, meg amikor a pasi elhagyja a párját vagy erőszak áldozata lesz, nem is értem értem, hogy merül fel, hogy nem az ő kizárólagos döntése.
Úgy gondolom, hogy párkapcsolatban van egyedül létjogosultsága a férfinak véleményt nyilvánítani, ha részeg kaland, nemi erőszak, egyebek során történik a fogantatás, úgy a nő saját személyes döntése, hogy abortuszra megy-e vagy megszüli-e a babát. Ha a férfi párkapcsolatban megtudja, hogy terhes a barátnője és elhagyja, úgy az egy elég erős véleménynyilvánítás, és innentől kezdve szintén a nő saját döntése, hogy elveteti-e vagy sem.
Amúgy én alapból abortusz-párti vagyok, mármint a szabad döntés jogát támogatom, szóval én semmilyen körülmények között nem mondom azt, hogy a nőnek mindenképp meg kéne tartania a babát és felnevelnie úgy, ahogy, mert az abortusz "bűn". Vannak helyzetek, amikor a férfival együtt kell döntésre jutni, de attól még nem mondanám azt, hogy ha valaki az abortusz mellett dönt, akkor az rossz ember lenne.
Oké, én nő vagyok, szóval a fő kérdés szempontjából irreleváns a válaszom, mindenesetre én olyan férfival nem jönnék össze, aki elvi szinten ellenzi az abortuszt, és nem a saját gyereke esetében, hanem mindig, merthogy az "bűn" meg "gyilkosság" meg "minden esetben meg kell tartani, bármik legyenek is a körülmények" meg hasonló maflaságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!