Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Összejönnél olyan férfival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél olyan férfival vagy nővel, aki nem tartja a kapcsolatot a saját gyerekével?

Figyelt kérdés
2017. jan. 30. 12:43
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Egész biztosan nem.

Szerintem ki se kell fejteni, hogy miért, annyira egyértelmű.

2017. jan. 30. 12:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem. Rengeteg mindent elárul az ember jelleméről, egy ilyen lelketlen, felelőtlen, önző ember havernak sem kéne, nemhogy társnak.
2017. jan. 30. 12:46
 3/10 anonim ***** válasza:
66%

Nem tudnék ilyen férfivel semmilyen kapcsolatot elképzelni. Alkalmi kapcsolatokra nem vágyom, ha meg nem egyeznek a céljaink, minek húzzuk egymás idejét?

Nekem a család nagyon fontos dolog.

2017. jan. 30. 12:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. jan. 30. 13:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen.
2017. jan. 30. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Haha, becsapós.

Nem kezdenék olyannal, akinek van gyereke, mert az örök kapocs és stresszforrás a volt feleséggel, plusz mindig bennem lenne a félelem, hogy ha egyszer nekünk lesznek gyerekeink, akkor őket szeretni fogja-e annyira, mint az első gyerekét, meg pár önző gondolat, hogy pl a közös programjainkat is mindig alá kell rendelni a láthatásoknak meg a gyerek különböző dolgainak (igen, tudom, gonosz vagyok, de minthogy ezt belátom, így nem kezdenék gyerekessel).

A fentiekre persze megoldás lehet, ha nem tartja a kapcsolatot a gyerekkel, de az meg mégis, milyen ember? Felelősség nulla. Ilyen alakra nekem nincs szükségem, az meg pláne biztos, hogy még egyet nem szülnék neki, akit szintén jól cserben hagyna.

Mellettem egy gyerekes apuka sehogy sem nyerhet.

2017. jan. 30. 13:19
 7/10 anonim ***** válasza:
22%

#6:

Alig vagy önző :-P Még szerencse, hogy a legtöbb nő nem ilyen ;-) (Egy háromgyerekes apuka, akinek ebből még nem volt gondja :-P )

2017. jan. 30. 13:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Az exem, a lányom apja megtette....elvett egy másik nőt.....
2017. jan. 30. 15:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Ismerek 2 férfit akik nem tartják a kapcsolatot a gyerekkel, mert az anyjuk elmondta őket mindennek ezért a gyerek irányukba érdektelen. Gyerektartást természetesen fizetik mint a katonatiszt. Én meg ilyen nővel nem jönnék össze.

30/f

2017. jan. 31. 05:02
 10/10 anonim ***** válasza:
8as vagyok... nálunk még gyerektartást sem fizet...
2017. jan. 31. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!