Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz barátnőt találni incel férfiként?
Az incelség egy állapot, nem egy ideológia. A világon több incel férfi van, aki azt sem tudja mi az az incel, mint ahány nem. Incel mindenki, aki szeretne párt találni/szexelni és ezért aktívan is tesz/tett, de nem tud.
10. És az ilyen kamu tanácsoktól mitől lesz valaki vonzóbb az ellenkező nem szemében? Mert megsúgom a randin senki nem a pillekről beszél vagy arról, hogy ő incel most sem. Ez megint egy olyan tanács, mint amikor egy ronda embernek azt mondják, hogy nyírasson magának új frizurát, fürödjön többet és "legyen magabiztos" (csak úgy a semmire).
Miért van az, hogy csak szar, semmirevaló tanácsokat tudnak adni gyakorlatilag az inceleknek?
11
Ha szerinted nem hasznos tanacs valtoztatni azon a hozzallason, hogy “en egy szardarab vagyok, aki senkinek nem kell”, akkor nem tudom, szerinted mi lenne hasznos tanacs XD
Én ismerek csóró dagadt embert, aki ennek ellenére intelligens, kedves, stb. volt, és van barátnője.
Az incelek önbizalomhiányos, frusztált, (aktív vagy passzív) agresszív, nyavalygó, felelősséget nem vállaló, mindig másokat hibáztató stb. emberek.
Mégis mi a rák alapján várják el, hogy legyen normális párkapcsolatuk?
A dagatság általában nem kifogás: lehet sportolni, még csak nem is pénz kérdése ez se, a fekvőtámasz, plankolás, kardioedzés stb. ingyen van, fittparkoat is ingyen lehet használni... De aki naphosszat csak netezik, és begubózik, ne várjon csodát.
Nem csak a külső miatt lesz valaki önbizalomhiányos, hanem azért, mert semmirekellő, nem csinál semmit, nincs sikerélménye, mihaszna.
"Én ismerek csóró dagadt embert, aki ennek ellenére intelligens, kedves, stb. volt, és van barátnője."
Mert elfogadják a hozzájuk illő nőket. Az inceleknek viszont minimum ilyen sminkeletlen modell kategória jár szerintük akire azt mondják nekem már egy ilyen semmi extra csaj is megfelelne, hahaha.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Hát igen... Az se mellékes, hogy a semmire mit akar kapni.
Egy szardarabot senki se lát szívesen herendi porcelán tányérban a vasárnapi ebéden.
Mert incelnek tartod magad. Egy incel nem érdemel párkapcsolatot.
Határolódj el az incel eszméktől, a pillektől, kezdj önkritikát gyakorolni, fejleszd magad (ebben segítsen pszichológus is, mert egyedül rohadt nehéz lesz) és amikor mindez megvan, már leszel annyira ép ember, hogy ismerkedhess. Amíg incel vagy, annak tartod magad és hiszel az incel baromságokban, addig csak a markod dugbatod meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!