Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelségre mi a gyógyír?
"19. És ez milyen generáció? Hány évesek a legtöbben?"
30 és 40 özött zömével, ketten vannak 45-50 között.
Amúgy jöhetsz a kifogásokkal és a pénzzel, tudom, hogy nehéz szembesülni a valósággal, de kár csak a pénzre fogni a sikertelenségedet. Az említett kollégáknak nem 150 nettót kereső bolti eladó párjaik vannak, ahogy én sem az vagyok, párommal hasonló munkakörben, hasonló fizetéssel vagyunk.
A kérdésre válaszolok, nem az előttem lévő perpatvarra:
Önreflexió, felelősségvállalás, a másokra vlaó mutogatás abbahagyása, a korábbi traumák terápiás kezelése és lezárása, érzelmi intelligencia fejlesztése, szociális készségek fejlesztése, önbizlaom és önbecüslés építése.
28-as BMI fölött fogyókúra (diéta+sport), igénytelenség esetén higiéniai alapok elsajátítása, ruhatár szelektálása és újraépítése.
21. Mi van? Ki beszélt most általában a te kollégáidról már, vagy arról hogy minden nő ilyen? Azt írtam sok keveset kereső nőnek egy közepesen kereső férfi is nagy előrelépés. Nem konkrétan rád vagy a te ismerősi körödre gondoltam. A nők sokszor a saját magukéhoz képest veszik figyelembe a férfi anyagi helyzetét.
22. Ezek nem kerülnek olyan sokba a lakást kivéve. A lakást és a wellnesst kivéve (bocs, de nekem ez inkább a suttyóproli lelki kikapcsolódása és pihenése) ezek megoldhatóak egy 300-400 ezres fizetésből is. Azért tudom, mert én is ennyit keresek és az autó, szép ruházat, edzés és mellé egészséges tömegelő étrend, higiénia és kozmetika ezekből hozható.
24. Nyilván komplexebb az élet ennél, nem a pénzre vagyok ráfixálódva csak éppen erről beszélgetünk. Arc jóképűsége, magasság/izmosság, pénz, tökösség/magabiztosság. Ezek mind számítanak.
27, nah, nagy megfejtés.
Mert a férfiaknál nem figyelhető meg, hogy fiatalon a könnyűvérű csajokat keresnék, idővel meg a nem feltétlen annyira hivalkodó, de megbízhatóbb nőket keresik.
Nem véletlen mondják azt, hogy az incelek szociálisan fejletlenek. Olyan dolgok részleteire mutogatnak nag megállapításként, amiknek az egészét egy tudatosabb kamasz is érti már.
27, hááááááát én azért nem diagnosztizálgatnék. Ismerek igazoltan aspergerest és van eg yhalom barátja és volt már párkapcsolata is.
És ismerek egészséges embert mindenféle autisztikus tünet nélkül egyszerűen rotty szociális élettel.
Szerintem nem érdemes konkrét betegségekkel dobálózni a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!