Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
Mármint, ha valaki incel hogyan tud kitörni ebből az állapotból?
2023. febr. 9. 09:03
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
47%
A logikád mentén akkor a nőknek is kell mindez, hogy szépek legyenek. (Amivel olyan 30%-ban egyet is értek.)
2023. febr. 9. 13:46
 22/39 anonim ***** válasza:
49%

"19. És ez milyen generáció? Hány évesek a legtöbben?"

30 és 40 özött zömével, ketten vannak 45-50 között.

Amúgy jöhetsz a kifogásokkal és a pénzzel, tudom, hogy nehéz szembesülni a valósággal, de kár csak a pénzre fogni a sikertelenségedet. Az említett kollégáknak nem 150 nettót kereső bolti eladó párjaik vannak, ahogy én sem az vagyok, párommal hasonló munkakörben, hasonló fizetéssel vagyunk.

2023. febr. 9. 13:54
 23/39 anonim ***** válasza:
53%

A kérdésre válaszolok, nem az előttem lévő perpatvarra:

Önreflexió, felelősségvállalás, a másokra vlaó mutogatás abbahagyása, a korábbi traumák terápiás kezelése és lezárása, érzelmi intelligencia fejlesztése, szociális készségek fejlesztése, önbizlaom és önbecüslés építése.

28-as BMI fölött fogyókúra (diéta+sport), igénytelenség esetén higiéniai alapok elsajátítása, ruhatár szelektálása és újraépítése.

2023. febr. 9. 13:55
 24/39 anonim ***** válasza:
2%

21. Mi van? Ki beszélt most általában a te kollégáidról már, vagy arról hogy minden nő ilyen? Azt írtam sok keveset kereső nőnek egy közepesen kereső férfi is nagy előrelépés. Nem konkrétan rád vagy a te ismerősi körödre gondoltam. A nők sokszor a saját magukéhoz képest veszik figyelembe a férfi anyagi helyzetét.

22. Ezek nem kerülnek olyan sokba a lakást kivéve. A lakást és a wellnesst kivéve (bocs, de nekem ez inkább a suttyóproli lelki kikapcsolódása és pihenése) ezek megoldhatóak egy 300-400 ezres fizetésből is. Azért tudom, mert én is ennyit keresek és az autó, szép ruházat, edzés és mellé egészséges tömegelő étrend, higiénia és kozmetika ezekből hozható.

24. Nyilván komplexebb az élet ennél, nem a pénzre vagyok ráfixálódva csak éppen erről beszélgetünk. Arc jóképűsége, magasság/izmosság, pénz, tökösség/magabiztosság. Ezek mind számítanak.

2023. febr. 9. 14:00
 25/39 anonim ***** válasza:
2%
Vagy még egy dolog: Ez is megfigyelhető a nőknél, hogy fiatalon amikor a legszebbek, akkor inkább a jóképűbb és menőbb csávóknak adják oda magukat, aztán idősebben 30-35 felett pedig keresnek stabilabb, pénzesebb férfiakat.
2023. febr. 9. 14:07
 26/39 anonim ***** válasza:
69%

27, nah, nagy megfejtés.

Mert a férfiaknál nem figyelhető meg, hogy fiatalon a könnyűvérű csajokat keresnék, idővel meg a nem feltétlen annyira hivalkodó, de megbízhatóbb nőket keresik.

Nem véletlen mondják azt, hogy az incelek szociálisan fejletlenek. Olyan dolgok részleteire mutogatnak nag megállapításként, amiknek az egészét egy tudatosabb kamasz is érti már.

2023. febr. 9. 14:09
 27/39 anonim ***** válasza:
40%
#28: az incelek szociális fejletlensége csak a jéghegy csúcsa. A problémájuk gyökere valójában a teljes érzelmi analfabétizmus / autisztikus érintettség (pl. Asperger-szindróma, ami valójában sokkal gyakoribb, mint ahogyan azt a többség gondolná). Az itt floodoló, megérdemelten lepontozott baromarc ennek egy kiváló példája.
2023. febr. 9. 14:14
 28/39 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, az előző válasz #26-nak (14:09-kor írt hsz) ment.
2023. febr. 9. 14:15
 29/39 anonim ***** válasza:
47%

27, hááááááát én azért nem diagnosztizálgatnék. Ismerek igazoltan aspergerest és van eg yhalom barátja és volt már párkapcsolata is.

És ismerek egészséges embert mindenféle autisztikus tünet nélkül egyszerűen rotty szociális élettel.

Szerintem nem érdemes konkrét betegségekkel dobálózni a témában.

2023. febr. 9. 14:25
 30/39 anonim ***** válasza:
12%
Miért vált ki ez a téma ekkora indulatot és gyűlöletcunamit? A gyilkos cigányok nem kapnak annyi rosszindulatot, mint az incelek...
2023. febr. 9. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!