Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az incelségre mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
Mármint, ha valaki incel hogyan tud kitörni ebből az állapotból?
2023. febr. 9. 09:03
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
65%
Pszichológus, pszichiáter. Persze, ezek csak úgy működnek, ha a gyógyulni vágyó emberben megvan az elhatározás a változtatásra.
2023. febr. 9. 11:35
 12/39 anonim ***** válasza:
37%

#7: "Pusztán maga a tény, hogy szexelsz, hogy egy nő testében van a farkad még nem lesz semmivel sem különb, mintha kivernéd otthon magadnak."

Ez már csak tudományos értelemben is tévedés. A maszturbálástól nem ugyanazok a hormonok szabadulnak fel a szervezetben, mint ahol fizikailag érintkezel a másikkal. Valamint a jótékony baktériumflóra cseréje, ami csókolózással és óvszermentes közösüléssel történik is elmarad, ha magadnak vered ki.

Persze jobb a semmitől, ha néha lecsapolod magad, de ahogy a D vitamin se pótolja hosszútávon a valódi napfényt és a multivitamin komplexum sem úgy szívódik fel, mintha valódi élelmiszerből nyerné ki a szervezeted ezeket, úgy a kényszermaszti sem lesz megoldás a problémára.

Mindazonáltal ÖNMAGÁBAN valóban nem ér túl sokat a szex, mert az ember előbb-utóbb kötődésre is vágyik és szeretné a Maslow-piramis felsőbb szintjeit is felépíteni, de ettől még maga az, ha szexel veled valaki azt jelenti az az egy illető erre a célra kellően vonzónak talált téged.

Vagyis onnantól azzal az egy személlyel mennyire vagy komplatibilis, hogy legyen belőle ennél több.

De ha valaki nem tart vonzónak, akkor összeillhettek bármennyire, csak frienzone lesz.

Olyan ez, mint a fegyver. Minél brutálisabb erejű fegyverrel rendelkezel, annál kevébsé kényszerülsz elsütni is valóban, mert már maga annak ténye, hogy az adott ad egy önbizalmat a másik fél irányából pedig egyfajta tiszteletet parancsol.

A Chadnek nem is muszáj skalpokat gyűjtenie, mert ha arra hivatkozva utasít el illedelmesen lányokat, hogy ő az igazit keresi és személyiségileg nem passzolnak, akkor még szuperebb férfiként lesz számon tartva, akinek felkínálkozott a lány és ő mégsem élt vele.

Az incel pedig olyan, mint a sivatagban menetelő szomjazó, ha egyetlen nő is érdeklődést mutat felé, akkor egyből bepróbálkozik. Akkor is, ha pontosan tudja, hogy nem kéne neki az adott nő, de legalább egyszer újra átélhesse azt, amit az elmúlt élete során átélt

2020.09.03-án

2018.06.24-én

és 2015.05.15-én

Más meg már nem is számolja.

2023. febr. 9. 11:49
 13/39 anonim ***** válasza:
22%

Ennyi hazug választ... Akinek ronda az arca, vagy nagyon alacsony, vagy gyerek és fiatal korában gyökerezően behozhatatlan hátrányai vannak szocializációs téren, az mit fejlesszen magán?

Még ha valaki teljesen "ki is fejleszti" magát, akkor is ott lesz egy pénzes, kigyúrt, lelkileg nyugodt, jól öltözött, igényes, ronda, alacsony és esetleg csendes ember, aki ugyanúgy nem fog tetszeni a nőknek. Őt sem fogja soha önmagáért szeretni egy nő, maximum ha nagyon gazdag lesz a pénze miatt lesz vele valamelyik, aki nem szereti és még meg is csalja.

Ez is baromi "vicces", hogy mindig olyanok írják, hogy nem is olyan fontos a szex, akiknek amúgy van szex az életében rendszeresen és még nem próbálták ki azt soha, hogy milyen az felnőtt életükben, hogy évekig nem szexelnek. (De még az sem ugyanaz, ha saját választásból nem szexelsz, de mindig ott a lehetőség, mintha azért nem szexelsz, mert senki nem akar veled.)

2023. febr. 9. 12:16
 14/39 anonim ***** válasza:
71%

14 Bizonyára van az a szint, ahol egy ember nem kell egyetlen másiknak sem, mert annyira csúnya, de ilyenből szerintem elég kevés van. Épp a minap vettem számba, hogy a munkahelyemen azok a férfiak, akiket csak egy kicsit is ismerek, mind kapcsolatban vannak - egy kivételével. Nyilván van köztük jóképű, de van kövér, van kopasz, van az a tipikus alacsony, szemüveges, kocka típus is... A titok az, hogy komoly, felelősségteljes munkát végeznek, magabiztosak, asszertívan kommunkálnak és többségük elég jófej, a humorukról nem is beszélve.

(Jó munka alatt azért hidd el, nem azt értem, hogy milliókat visznek haza.)

2023. febr. 9. 12:21
 15/39 anonim ***** válasza:
27%

15. Ne haragudj, de a munkahelyed azért nem vetíthető ki az egész lakosságra, mert ott gondolom általában is az átlagnál jobban funkcionáló, jobban kereső, stabilabb életű emberek vannak. Már ha ezeknek a kollégáknak csak félmilliós-milliós fizetéseik vannak, ez bőven lehet az oka annak, hogy miért van szinte mindük kapcsolatban. De ezt még te magad is leírtad az utolsó nem zárójeles mondatodban, hogy a kollégáid bőven nem az átlagot képviselik az egész lakosságon belül.

A korosztály sem mindegy, mert ha ezek az emberek mondjuk többnyire 35-40 felettiek, akkor ők még teljesen más világban nevelkedtek, mint a mai huszonévesek, akiket legjobban érint ez a probléma (a tizenévesek mellett). Az hogy nem az internet és a mai tömegmédia és social media szocializálta az idősebbeket ez sokat jelent az ő korosztályukban pozitív irányban.

Ez mellett nem látsz bele a magánéletükbe: Rengeteg férfi él kapcsolatban/házasságban úgy, hogy már évek óta nincs szexben, intimitásban, szeretetben része. Vagy otthon a párja hordja a nadrágot, vagy csak egy béta, akinek otthon kuss a neve és jellemzően az asszony szava a döntő. Nem azt mondom minden kollégád ilyen, csak hogy nem látunk bele a magánéletükbe és a felszín mögött jellemzően inkább nem tökéletesek a dolgok.

2023. febr. 9. 12:40
 16/39 anonim ***** válasza:
58%

16

Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egy budapesti jó nevű multi alkalmazottai nem reprezentálják híven a magyar valóságot. Félmillió például egy teljesen kezdőnek is lazán megvan, ha elég túlórát vállal, kicsit fennebb meg nagyjából itt kezdődik az átlagfizetés mindenféle bónusz nélkül. Én ezt mégsem érzem hű, de elképesztően nagy fizetésnek... Nyilván jól élünk, de nagyon messze vagyunk attól, hogy *gazdagnak* számítsunk. Alig hiszem, hogy 600-700 ezer elég lenne egy goldiggernek, de valóigaz, hogy vonzó, amikor egy férfi képes normális színvonalon eltartani magát.

A korosztállyal meg nagyon mellélőttél. Felsőbb szinteken valóban 35-40 felettiek vannak, de az átlagéletkor cégen belül 30 alatti. Az általam említett férfiak is 25 körüliek, szóval a te értelmezésed szerint a "social média szocializálta őket". :D

A magánéletükbe meg nyilván nem látok bele, de akkor ilyen alapon te sem látsz bele a nőkébe, és akkor itt le is zárhatjuk ezt a magánletes topikot... Én csak azt látom, hogy vidám, jófej, jó humorú srácok vesznek körül, akik közül sokan évek óta párkapcsolatban élnek, és nem, nem mind néznek ki jól. Van köztük olyan, aki egyáltalán.

Amire ki akartam lyukadni az az, hogy nem a külső a döntő, hanem a személyiség és az életstílus. És ismétlem, MUNKAVÁLLALÓK vagyunk, nem valami felpénzelt apuci pici fiacskái és kislányai.

2023. febr. 9. 12:53
 17/39 anonim ***** válasza:
63%

"Épp a minap vettem számba, hogy a munkahelyemen azok a férfiak, akiket csak egy kicsit is ismerek, mind kapcsolatban vannak - egy kivételével."

Meg tudom erősíteni. Persze, az én munkahelyem sem reprezentatív, de kb. 15 férfi kolléga van, akit ismerek név szerint és szoktam velük találkozni: kettőnek nincs felesége/párja. Egyikük tényleg pszichésen fura, úgy tudom csökkentett munkaképességű is, a másikkal nem tudom, hogy mi a helyzet.

A többiek külsőre átlagos, normál megjelenésű (van köztük sportosabb, de alacsony testesebb is), normális kommunikációs képességekkel rendelkező férfi, mondjuk mindnekinek legalább egy diplomája van.

És ez nem multi, hanem államigazgatás: kb. 3-400 ezres fizetések vagy akár 300 alatt (az enyém konkrétan 266).

2023. febr. 9. 13:22
 18/39 anonim ***** válasza:
2%

16. Ezt a golddigerezést igazán abbahagyhatnátok. A nőknek sem egyformák a lehetőségei arra, hogy maguknál gazdagabb pasit halásszanak. Egy golddigger nem csak egy fiatal, szép, plázacica kinézetű nő lehet, hanem akármilyen nő. Sok nőt behatárol a kinézete, erkölcsi fenntartásai vagy a környezete (az elérhető lehetőségek) abban, hogy milyen férfit tud találni. A golddigger nem azt jelenti, hogy milliomosra vadászik, hanem hogy saját magánál legalább valamivel jobb anyagi helyzetűre.

Igenis sok nő van, akinek egy nettó 400-500-at, vagy pláne 600-800-at kereső férfi már jó fogásnak számít. Egy 150 ezret kereső ruházati eladó csajnak, aki közepesen néz ki igenis jó fogás lehet egy 400-at kereső irodai dolgozó. Vagy egy 250-et kereső HR-es csajnak jó fogás lehet egy 600-at kereső informatikus.

Igen a 400-500 vagy 600-800 nem olyan sok pénz, ha középosztálybeli életet akarsz érni, de gondolom azt te is érted, hogy még mindig jobb, mintha 200 ezret keresnél. És sokan annyit keresnek és abból akarnak "kitörni" úgy, hogy maguknál legalább egy kategóriával jobban kereső férfit találnak.

19. És ez milyen generáció? Hány évesek a legtöbben?

2023. febr. 9. 13:28
 19/39 anonim ***** válasza:
6%

20

Ja, kár, hogy a kollégáim csajai vagy szintén a mi vállalatunknal, vagy konkurens cégeknél dolgoznak, vagy orvosok, jogászok stb. Oké, van két tanárnő is... :D Ti aztán tényleg mindent kitaláltok, csak ne kelljen szembesülni a valósággal.

2023. febr. 9. 13:31
 20/39 anonim ***** válasza:
12%

Pénz. Sok pénz. Sok-sok pénz.

Akkor már el tudsz menni edzeni, és olyan étrendet fenntartani, amitől jobb lesz a tested. Lesz lakásod, ami önállóságot ad. Lesz autód, ami függetlenséget és szabadságot ad. Lesz pénzed elegáns ruházatra, ami státuszszimbólum. Lesz pénzed szépségipari kiadásokra: prémium fodrász, kozmetikumok, szolárium, amitől jobban fogsz kinézni. Lesz pénzed masszázsra és egyéb wellness szolgáltatásokra, hogy jobban legyél lelkileg.

Szóval pénz.

Pénz pénz pénz pénz pénz pénz pénz

💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰

PÉNZ!!!

2023. febr. 9. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!