Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 èves pasik, akiknek mèg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 èves pasik, akiknek mèg soha nem volt komoly kapcsolata, mi az oka?

Figyelt kérdés
Randizom egy 40 éves pasival, sose volt még komoly kapcsolata. Olyan fura ez nekem, mert amúgy nem fèlénk ès nem is önbizalomhiànyos.
2023. febr. 8. 20:03
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%

Igen tőled persze :D

Egy sex nem a világ vége, értem én hogy te kb garanciákat akarsz, de ez nem úgy megy, hogy akkor felét előre kérem, vagy min 3 hónap gari és ha nem tetszik visszaviheted. ;)

Tudod mondhatta volna azt is hogy volt kapcsolata már hosszabb is, akkor is gyanakodnál és ráírnál a volt barátnőjére vagy a háta mögött kikérdeznéd a rokonait/ismerőseit/barátait/munkatársaid hogy nem hazudik-e?

Bárkivel lehet bármilyen a kapcsolat, vagy talán évekig váratni akarod hogy megtudd valójában milyen ember?

Adok egy tanácsot. Hozd kellemetlen helyzetbe, de úgy tünjön véletlenül, úgy értem hozd nehéz helyzetbe valahogyan, rád bízom hogy... ha jól kezeli

a váratlan nehézségeket akkor valószínűleg jól fogsz vele járni, nem csak "átbaszni" akar.

2023. febr. 10. 00:07
 22/23 anonim ***** válasza:
Ha megkerdezed tole, akkor biztos van legalabb egy komoly indoka, hogy miert nem. Aztan akkor megkerdezheted, hogy akart-e valaha komolyat? Aztan azt is, hogy most miert akar komolyat? Meg a tobbi elottes levo nonek is mind ezt mondta? En ketelkednek a helyedben, arra mar rajott, hogy hazudozassal csak lebukik, ezert bemondta, hogy nem volt komoly kapcsolata, de ez meg onmagaban general egy csomo masik kerdest, amire reagalnia kene, ha a bizalmadat el akarja nyerni. Aztan az is lehet, hogy ketgyerekes apuka, aki lelepett otthonrol es igy szalad elebe a kinos kerdeseknek. Szerintem jo a megerzesed, itt valami nem stimmel.
2023. febr. 13. 09:54
 23/23 anonim ***** válasza:

Most komolyan, miért olyan hihetetlen hogy nem volt "komoly" kapcsolata??

Nagyon nehéz nőkkel ismerkedni, lehet örül hogy veled sikerült, erre te is lekoptatnád mert még nem volt "komoly" kapcsolata.

Szánalmasak vagytok....

2023. febr. 13. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!