Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írják ki a pasik, hogy komoly kapcsolatot keresnek, ha közben mégsem?
2 hete vagyok fent a Facebook datingen, és folyton belefutok ebbe.
Olyanokat húzok be, akik a kiírás szerint hosszútávú kapcsolatot szeretnének. Majd rámírnak, megkérdezik mit keresek, mondom, hogy komolyat, erre benyögik, hogy ők csak lazát.
Már kicsit elegem van ebből. Az alap problémám az, hogy számomra ez taszító, hogy valaki meg sem akar ismerni, csak a potenciális lyukat látja bennem. Legalább ne kérdezné meg, hívna el találkozni, próbálna megismerni és ha nem tudjuk egymással elképzelni a kapcsolatot, de a vonzalom megvan, akkor még talán benne is lennék, de így alapból kuka az összes ilyen. 0 energiabefektetés, 0 beszélgetés, de legyünk dugópajtik.
Pedig 25+-ban keresgélek, mivel 26 vagyok.
Miért van ez? Miért nem jó valakivel hosszútávon megosztani az élményeket + ágyat? Miért jó ez a "laza" kapcsolat dolog?
És pláne nem értem, mert nem egy instapitsa kategória vagyok, hogy csak ennyit lássanak bennem. Egy normális profilképem van kint, ami teljes alakos + 2 a hobbiaimmal kapcsolatos (túrázós + biciklizős)
Kezdem feladni a reményt. A társaságban/munkahelyemen nincs senki, aki potenciális partner lehetne, de jó lenne már valaki.
Így viszont esélytelennek látom..
Bocs, de szerintem nagyon rosszul csinálod.
1. Ne azokat jelöld be/vagy kezdeményezz, akik kiírják hogy komoly kaocsolatot keresnek.
Hogy miért? Vagy azért mert nem azt keresnek, vagy ha tényleg azt keresnek, akkor meg kapcsolatfüggő kullancsok.
2. Ha megkérdezik hogy kit keresel, ne azt mondd hogy komolyat, mert azonnal mindenki hanyatt homlok menekül.
Hogy miért? Mert kapcsolatfüggőnek gondol, akinek mindegy ki, csak már vegye le.
Ismerkedj lazán, aztán majd kiderül mi lesz, ne görcsölj rá.
Ez is egy vélemény, köszi.
De én nem hinném, hogy valaki kapcsolatfüggő lenne attól, hogy hosszútávon gondolkodik. Végülis, sokkal tovább marad egyedül, aki kalandokba nem megy bele, nem?
Nem nagyon volt még laza kapcsolatom, és talán belemennék, de aki eleve így indít, az nekem nem szimpatikus.. Mondja azt, hogy beszélgessünk, ha megvan elsőre a szimpátia akkor találkozzunk, aztán eldől. De én nem szeretnék olyannal találkozni, aki eleve csak szexre megy. Ez a bajom. Nekem ahhoz kell némi bizalom, vonzalom, ismeretség.
Nem gondolnám, hogy ettől kapcsolatfüggő lennék.
6# De kivel gondolkodna hosszú távon?
Veled? Akit nem is ismer? Vagy másokkal? Akiket szintén nem ismer?
Az a baj, hogy bedőlsz ennek a marketingszövegnek, aztán csodálkozol ha nem akar komolyat.
Az, hogy ezt kiírja, nem garancia arra hogy veled hosszú távra tervez.
Mint ahogy az sem igaz, ha valaki alkalmit keres, hogy nem találja közte az igazit. Dehogynem.
Nem azt mondom hogy írd ki hogy alkalmit keresel, az a legjobb ha senki nem ír ki semmit hogy milyen kapcsolatot akar, mert úgyis az ismerkedésnél derül ki hogy lesz e belőlük értékelhető kapcsolat.
3#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!