Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 èves pasik, akiknek mèg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 èves pasik, akiknek mèg soha nem volt komoly kapcsolata, mi az oka?

Figyelt kérdés
Randizom egy 40 éves pasival, sose volt még komoly kapcsolata. Olyan fura ez nekem, mert amúgy nem fèlénk ès nem is önbizalomhiànyos.
2023. febr. 8. 20:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%
Kicsi pénisz, vagy gyors tüzelő/merevedési zavar... Ilyesmi is lehet az oka, hogy nem tud egy tartós kapcsolatot fenntartani.
2023. febr. 8. 22:23
 12/23 anonim ***** válasza:
81%

Megszólítva érzem magam, mivel lassan én is belépek a 4.X-be :)

Talán túl válogatós vagyok, csak vékony gyermektelen és hasonló gondolkodású nővel tudok elképzelni hosszú távú kapcsolatot, rövid távút pedig nem szeretnék már, sexkapcsolat nem érdekel. Több mint 10 éve egyedül vagyok.

Magamról annyit hogy majdnem 2m magas izmos, nem őszülő, nem kopaszodó, mások szerint arcra nem ronda, jól fizető munkahelyel, saját ingatlanal és kocsival rendelkezem. Mások szerint vicces vagyok és vidám, bár ez csak a külsőség itton egyedül szenvedek a magánytól, de kifelé ezt nem mutatom.

Van baráti társaságom, de eléggé magamnak való vagyok, kissé zárkózott.

Ha egy nő nem tudja bennem felkelteni az érdeklődést akkor nem keresem, a szex nem annyira fontos nekem hogy mindenáron érdeklődjek egy nő iránt. Már utasítottam vissza nőket akik csak szexben is benne lettek volna velem, de én nem találtam őket vonzónak.

Mindenről megvan a határozott véleményem, magabiztosan állok mindenhez és ha kell magam oldok meg sokmindent, utánanézek és megtanulom. Gyermeket nem szeretnék.

Azt hiszem ezzel le is írtam hogy mennyire nehezítem meg a saját dolgom :) Egyébként hallottam már vissza sokmindent, volt aki melegnek, más nőgyűlölőnek megint más kisp*csűnek gondolt. Egyik sem igaz :)

2023. febr. 9. 00:54
 13/23 anonim ***** válasza:
57%
Konnyen kideritheted, ha lesz meg randi. Valoszinuleg valami hamar kibuko dolog lehet, ha a randikorszakon nem tudott eddig egyszer sem tuljutni.
2023. febr. 9. 02:24
 14/23 anonim ***** válasza:
90%
Szeretem a jólétet a pénzemet.
2023. febr. 9. 07:31
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek ilyen pasit. Nem kell neki nyűgnek a nyakába komoly kapcsolat. Mindig van szeretője, általában egyszerre több is. Ismerem némelyik nőjét, mindegyik azt hiszi, hogy majd vele komoly kapcsolata lesz, mert szegényt eddig csak átbszták a nők.
2023. febr. 9. 07:50
 16/23 anonim ***** válasza:
32%

Csak 14 cm van. Senkinek nem volt kiemelkedő.

Jenő

44/F

2023. febr. 9. 10:57
 17/23 anonim ***** válasza:
90%
Ha minden másban oké a fazon, akkor valószínűleg annyi, hogy soha nem vágyott komoly kapcsolatra, elég volt neki, hogy időnként vagy akár elég sűrűn megdönt egy-egy csajt és kész. Magyarán csak szexre kell neki a nők, semmi másra. Gyereket, családot nem akar, szexelni viszont jó ha van valaki, ehhez pedig nincs szükség olyasvalakire aki állandóan mellette van. Vagy esetleg csak te látod olyan jónak, a felszín alatt torzult személyiségű, agresszív vagy éppen túlzottan is visszahúzódó és csak rövid távon képes eljátszani, hogy amúg minden oké vele.
2023. febr. 9. 11:10
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Férfiaknak általában nehezebb ismerkedni, idősebb korban jön csak össze sokszor.
2023. febr. 9. 17:00
 19/23 anonim ***** válasza:
73%

Egyébként mitől félsz? Megver? Meglop? Tán Megerőszakol? Vagy komolyan mitől? :D

Vagy hullákat tart a pincében? Titkon neonáci laposföldhívő kutyevő szadista? :D

Választ várok!

2023. febr. 9. 23:45
 20/23 A kérdező kommentje:

Kedves 19-es! Ezt tőlem kèrdezed? 😊

Attól, hogy hazudik, vagy csak szexet akar, esetleg hogy túl nehèz lesz vele a kapcsolat, mert mindig egyedül volt eddig.

2023. febr. 9. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!