Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik! El tudtok képzelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! El tudtok képzelni komoly kapcsolatot egy olyan 26 éves nővel, akinek eddig 8 kapcsolata volt, de egyikhez se volt hűséges?

Figyelt kérdés

Sajnos ha ez kiderül, akkor nagyon bizalmatlan lesz mindenki, pedig a csaj már szeretne valakivel összeköltözni, gyereket szülni.

PÜ-t ne írjatok, nem fogok rá válaszolni.

2021. aug. 21. 08:55
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell elmondani:)
2021. aug. 21. 08:56
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Adnék esélyt egy ilyen nőnek, már csak kíváncsiságból is. Persze, nagyon sokat kellene tennie, hogy szilárd bizalom alakuljon ki. De megkapná az esélyt.
2021. aug. 21. 09:01
 3/35 A kérdező kommentje:
#1 A mostani se tőlem tudta meg.
2021. aug. 21. 09:02
 4/35 anonim ***** válasza:
93%
Akkor mozdulj ki a szülőfaludból.
2021. aug. 21. 09:03
 5/35 A kérdező kommentje:
#2 Az a baj, hogy akivel most vagyok, ő is kapott egy esélyt, rendes, normális, normálisabb mint a korábbiak, csak mikor az összeköltözésről esik szó, akkor hárít mert bizalmatlan.
2021. aug. 21. 09:05
 6/35 Noren1989 ***** válasza:
97%
🤫😉 na vajon ki akarna a 9. lenni? 😂
2021. aug. 21. 09:18
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Akkor tagadj le mindent.
2021. aug. 21. 09:18
 8/35 anonim ***** válasza:
86%
Nem kötekedésből, de mi vezetett ahhoz, hogy mindet megcsaltad? Én egyetlen 1x csaltam meg egy exem, tanultam belőle és azóta is szégyellem magam. Rájöttem, hogy ha nem jó valami a kapcsolatban, nem ez a megoldás. Na de 8 embert megcsalni? 😅
2021. aug. 21. 09:48
 9/35 anonim ***** válasza:
96%
Az ilyen emberek szoktak betegesen féltékenyek lenni. Az exem is mindegyik exét megcsalta, belém nagyon szerelmes volt, de pont ezért mindig gyanakodott, féltékenykedett, mert magából indult ki. Holott sosem adtam okot erre. Ez a büntetése az ilyen embereknek a sok félrelépésért, hogy másban sem fognak tudni megbízni :D Szerintem te sosem leszel hűséges, egy idő után megint másik f_szra fogsz vágyni.
2021. aug. 21. 09:51
 10/35 anonim ***** válasza:
3%
Van egy mondás ami nagyon igaz,qvából lessz a legjobb feleség. Ne aggódj,van akinek nem számít a múlt.Nálam pl. Mindenki tiszta lappal indul.
2021. aug. 21. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!