Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! El tudtok képzelni komoly kapcsolatot egy olyan 26
éves nővel, akinek eddig 8 kapcsolata volt, de egyikhez se
volt hűséges?
Figyelt kérdés
Sajnos ha ez kiderül, akkor nagyon bizalmatlan lesz mindenki, pedig a csaj már szeretne valakivel összeköltözni, gyereket szülni.
Biztos nem. Ha valakiben nincs annyi gerinc, hogy szakítson félrelépés helyett, nem tudnék komolyan venni.
Márpedig ha ez 8x is megtörtént, ott nem lehet a pasikra és a körülményekre hárítani..
2021. aug. 21. 09:55
12/35 anonim válasza:
Mindenkinek jár egy esély, igaz én nyitott vagyok a nyilt kapcsolatra és ezt közölni is szoktam.
2021. aug. 21. 09:57
13/35 anonim válasza:
#10 hagyjuk már, mitől lenne egy megbízhatatlan, gerinctelen, hazug, hűtlen nőből jó feleség?🤣A környezetemben az összes jó feleség/anya sosem qurvult, már fiatalon is családcentrikusak voltak. Az ilyen kis pcsákból Vajna Timikék lesznek, nem pedig jó feleségek.
2021. aug. 21. 09:58
14/35 anonim válasza:
Természetesen nem. Miért tenném? Azt mondom, hogy 26 éves korára megeshet, hogy esetleg 1 vagy maximum 2 kapcsolatban történt valami, de hogy mind a nyolcban... Egy ilyen ember nem társ, nem lehet rá építeni és ez nemtől független.
2021. aug. 21. 10:01
15/35 A kérdező kommentje:
Nem mondom, hogy bennem nincs hiba, de senki sem hibátlan, de röhelyesek a korombeli srácok. Itt is folyton olvasom, hogy sírnak, mert nem találnak nőt pedig ők milyen rendesek. Igen csak ha meg találnak, és megszerzik, utána meg tojnak rá. Én is folyton így jártam velük, mert az elején még törték magukat, utána meg csak szexre kellettem nekik. Csak igérgettek, de itt van a nyár és mégcsak fürdeni se voltunk sehol, de pecázni menni kell, mert az fontos. Másról se tudott beszélni. De összeköltözés vagy valamilyen tervek a jövőre? Á dehogy, csak elvannak otthon. Akkor jóhogy az ember keres mást, de mindig ilyenekbe botlottam. Ok megcsaltam őket mielőtt szakítottam, de a pasik is ezt csinálják nem?
2021. aug. 21. 10:04
16/35 Noren1989 válasza:
Mind a nyóc. Elment pecàzni. Nélküled.
2021. aug. 21. 10:05
17/35 anonim válasza:
Akkor sem az a megoldás, hogy félrelépsz. Ne hárítsd rájuk a felelősséget a saját rossz tettedért. Ha nem foglalkoztak veled, akkor ott kellett volna hagyni őket és kész.
2021. aug. 21. 10:08
18/35 anonim válasza:
Riherongy…
2021. aug. 21. 10:08
19/35 anonim válasza:
Most hiába kezdesz hárítani. Ezt úgy se veszi be senki. Valamit úgy is találnál ami miatt félrejárnál egy normális pasi mellől is..
Ilyen vagy, fogadd el, olyat keress aki szintén félrekefél, jóba lesztek.
2021. aug. 21. 10:12
20/35 A kérdező kommentje:
#16 Az egyikre volt példa, de mas programot nem is tudott elképzelni, de mentem én is vele, de ha feldobtam, hogy menjük el valami fürdőbe akkor csak halogatta.
De ahogy írtam mind csak az eljén törte magát, aztan csak ültünk itthon vagy náluk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!