Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus már inkább a nők istenítéséről és a férfiak jogainak sárba tiprásáról szól mint a női egyenjógúságról?
Régen mindenkinek volt családja! Most meg száz ezrek vagy milliók vannak egyedül 30 felett is. Van pár férfi aki jól jár a bőség zavara.. a szerencsétlenebbek meg nagyanyosak egy életen át.
38F incel
Hát persze...
Szerintem nem attól lesz valaki nő és erős, hogy kirakja mindenhova a testét és 100 pasi megdugja... De most ettől érzik magukat a nők függetlennek és szabadnak.. Azt akarták elkerülni hogy szextárgyakként bánjanak velük, utána meg magukat tették azzá... Szerintem sok férfinak a feminizmus egy álom, mert sok nő elvesztette a morálját és lefekszenek velük.
Én távol maradok ettől az egésztől. Bár nincs barátom, nem kapok elég figyelmet, de akkor sem teszem ki magamat. Van tartásom.
A kotelezo sorkatonasagot pont azok szoktak tamogatni, akik a feminizmussal sem ertenek egyet xD Pont ugyanazok rinyalnak amiatt, hogy ezt meg azt a csavot be kene vinni katonanak, akik szerint a nonek meg a konyhaban a helye.
Katonanak menjen, aki szeretne, olyan haboru meg remelhetoleg nem lesz, amikor mindenkinek mennie kell majd, de nyugodj meg, ha lesz, mennek majd a nok is, mikor rajonnek, hogy az ilyen kis incelkekkel mint te, semmire nem mennek es mindenki jobban jar, ha inkabb a jo eronletben levo, mentalisan ep Katat tanitjak be az AK hasznalatara, mert meg o is elobb megallja a helyet a harcmezon, te meg maradsz max a satorban levest osztani, mar ha az menne ket foldon sirva fetrenges kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!